Skip to main content

Andrea Beneyto Dobón

Sóc la Infermera de Pràctica Avançada (IPA) de la Unitat de Malaltia Infecciosa i Immunodeficiències Pediàtriques (UPIIP) de l’Hospital Universitari de Vall d’Hebron.

Institutions of which they are part

Infection in Immunocompromised Pediatric Patients
Vall Hebron Institut de Recerca
Nurse
Paediatric Infectious Diseases and Immunodeficiencies Unit
Children's Hospital and Woman's Hospital
Currículum
Em vaig incorporar a la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria al novembre del 2021 com a infermera referent / gestora de casos. Vaig començar en el servei de pediatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron quan estava cursant encara el meu darrer any de carrera universitària. Des de llavors, he estat com a infermera d’hospitalització per diferents serveis pediàtrics.

Activitat
El principal objectiu de la Infermera de Pràctica Avançada (IPA) de la UPIIP (https://www.upiip.com/ ) és aconseguir la millora en l’atenció i la qualitat de vida dels pacients amb malalties infeccioses i/o immunodeficiències i les seves famílies dins d’un equip multidisciplinari. Oferint un abordatge integral amb un equip multidisciplinari en les situacions de complexitat, dependència i fragilitat dels pacients, i coordinar i gestionar les necessitats d’aquests pacients per garantir la continuïtat assistencial i millorar la qualitat de vida dels pacients, cuidadors i famílies.

La meva activitat dintre de la UPIIP és donar resposta a les necessitats de 7 grups de pacients:
- Pacient amb cribratge neonatal d’IDCG positiu.
- Pacient complexa amb IDP.
- Pacient complexa amb patologia infecciosa.
- Pacient en tractament amb GGSC / GGIV.
- Pacient amb necessitat de TADE.
- Pacient amb VIH.
- Pacient amb TBC.

També formo part de la Fundació Barcelona PID Foundation (http://www.pidfoundationbcn.org/) i del grup de recerca de malalties infeccioses del VHIR on participo com study nurse a diversos projectes de recerca i assajos clínics.

Formació acadèmica
Vaig estudiar Infermeria a la Universitat Central de Catalunya (2016-2019). Posteriorment al 2020 vaig realitzar el Màster en Pediatria en la Universitat de Barcelona i després vaig realitzar un Màster i quatre postgraus en Urgències Pediàtriques en la Universitat CEU Cardenal Herrera. També tinc el diploma de suport vital intermedi pediàtric patrocinat pel Grup Espanyol de Reanimació Cardiopulmonar Pediàtric i Neonatal. A més a més, he realitzat diversos cursos de formació continuada a l'Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Related news

The article on the mortality rate of young people with HIV due to perinatal transmission after transitioning to adult health care in Spain received the PIDJ award.

The work was one of the first to identify skin lesions associated with SARS-CoV-2 infection in children at the beginning of the pandemic.

The publication summarises the main results showing that at least 20% of cases of severe pneumonia after SARS-CoV-2 infection are explained by genetic and immunological anomalies.

Related professionals

Miriam Gonzalez Amores

Miriam Gonzalez Amores

Research technician
Infection in Immunocompromised Pediatric Patients
Read more
Alba Parra Martínez

Alba Parra Martínez

Research technician
Infection in Immunocompromised Pediatric Patients
Read more
Sonia Rodriguez Tello

Sonia Rodriguez Tello

Research technician
Infection in Immunocompromised Pediatric Patients
Read more
Marina García Prat

Marina García Prat

Research technician
Infection in Immunocompromised Pediatric Patients
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.