Skip to main content

Rosa Ramos Sánchez

Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Nefrologia i doctorada Cum Laude per la Universitat de Barcelona amb la tesi sobre Lipoperoxidació a la malaltia renal crònica. Realitzada l'especialitat a la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge. Actualment sóc coordinadora d'Unitat de Gestió de Dades i Suport a la Decisió mèdica, de la Direcció de Sistemes de la Informació de Vall d'Hebron.

Institutions of which they are part

Vall Hebron Institut de Recerca
Healthcare Coordination
Information Systems Management
Cross-departmental services
Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Nefrologia i doctorada Cum Laude per la Universitat de Barcelona amb la tesi sobre Lipoperoxidació a la malaltia renal crònica. Realitzada l'especialitat a la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge on vaig exercir durant uns 10 anys.Al 2008 em vaig incorporar com FEA a nefrologia a la Secció de Diàlisi de la Vall d'Hebron fins al setembre del 2011. Des del 2011 va ser directora mèdica nacional de Fresenius Medical Care, empresa dedicada a Serveis d'Hemodiàlisi ambulatòria.Executive Màster Direccions i Organitzacions Sanitàries per ESADE. Cursat el Programa en Dirección Estratégica de la Colaboración Público-Privada per ESADE.He col·laborat en més de 80 articles en revistes nacionals i internacionals i he participat en més de 100 comunicacions a congressos nacionals i internacionals presentant.

Projects

Alteraciones de la inmunidad innata y estudio de la transición epitelio-mesenquimal relacionados con la progresión de la ateromatosis subclínica en pacientes en diálisis peritoneal.

IP: Rosa Ramos Sánchez
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)133/2011
Duration: -

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.