Skip to main content

Enrique Castellet Feliu

Sóc el responsable de la Unitat de Patologia del Genoll des de l'any 2010. Actualment a la Unitat de Genoll realitzem tots els procediments quirúrgics que ofereixen una garantia contrastada al pacient. El ventall de tècniques quirúrgiques que oferim és molt ampli: patologia degenerativa de conservació i substitutiva (pròtesis de diferents tipus), recanvis protèsics complexos, patologia esportiva (lligament encreuat anterior, meniscal), patologia del cartílag i lesions traumàtiques severes.

Institutions of which they are part

Reconstructive Surgery of the Locomotor System
Vall Hebron Institut de Recerca
Head of Section
Orthopaedic Surgery and Traumatology
Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital
Vaig estudiar a l’Hospital Clínic de Barcelona. Posteriorment vaig cursar l'especialització com a MIR al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de Vall d'Hebron. Des de l'any 2007 sóc el Cap de la Unitat de Genoll. L'any 1992 vaig llegir la meva tesi doctoral que va ser qualificada Excel·lent "Cum Laude". Des de l'any 2005 fins a l'actualitat sóc Professor Associat de la Universitat Autònoma. Sóc tutor de residents des de l'any 2001 i he format part de la Comissió de Docència de l'Hospital Vall d'Hebron. He estat membre de la Subcomissió de malaltia tromboembòlica del nostre hospital. He format part de l'organització de més de 20 cursos en relació a l'especialitat i he estat autor d’unes 150 comunicacions orals a diversos congressos. He realitzat una cinquantena de publicacions en diferents àmbits nacionals i internacionals. He participat en una vintena d'assaigs clínics internacionals. Formo part de diverses societas de les quals en vull destacar l'European Knee Associates (EKA), l'European Society Sport and Knee Surgery (ESSKA) i actualment sóc el Vicepresident de la Sociedad Española de la Rodilla (SEROD).

Projects

“Registro Multicéntrico del Sistema de Artroplastia Total de Rodilla Attune”

IP: Enrique Castellet Feliu
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(ATR)203/2015
Duration: -

Abordaje perioperatorio de los pacientes tratados con fármacos antitrombóticos: resultados clínicos y económicos tras la implementación de un protocolo asistencial

IP: Maria Antònia Agustí Escasany
Collaborators: Enrique Castellet Feliu, Mª del Mar Villar Casares, Alfonso Biarnes Suñe, Eduard Diogène Fadini, Mònica Sabaté Gallego, Montse Bosch Ferrer, Pilar Lalueza Broto, Verónica Pons Escoll, Jordi Teixidor Serra
Funding agency: Ministerio Sanidad, Servicios Socials e Igualdad
Funding: 61710
Reference: EC11-495
Duration: 01/01/2012 - 31/12/2014

Related news

The international study in which Vall d'Hebron participated has found that these women may experience a lower health-related quality of life regardless of how long ago the abuse occurred.

Related professionals

Sebastian Corro  Ramis

Sebastian Corro Ramis

Reconstructive Surgery of the Locomotor System
Read more
Maria Mercedes Reverté Vinaixa

Maria Mercedes Reverté Vinaixa

Reconstructive Surgery of the Locomotor System
Read more
Luis Abarca Vilchez

Luis Abarca Vilchez

Reconstructive Surgery of the Locomotor System
Read more
Borja González Rodríguez

Borja González Rodríguez

Reconstructive Surgery of the Locomotor System
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.