Skip to main content

Sergi Bellmunt Montoya

Sóc el Cap de Servei de Cirurgia Vascular del centre. Dirigeixo un equip humà de 15 persones orientades a la patologia vascular, desenvolupant assistència, docència i investigació, amb orientació cap a la màxima excel·lència. Sóc Doctor en Medicina per la UAB, Professor Clínic Associat de la UAB i tinc dos títols de Màster en investigació i en Medicina Basada en l'Evidència. Sóc referent nacional en Qualitat Assistencial de la meva eespecialitat i referent en qüestions científiques.

Institutions of which they are part

Vall Hebron Institut de Recerca
Angiology, Vascular Surgery and Endovascular Surgery
General Hospital
Des de l'any 2016 sóc el Cap de Servei d'Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular de l'hospital, centre on em vaig formar com especialista entre els anys 1996 i 2001. Després de la formació MIR vaig treballar a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell fins el 2008 i, després, a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. He combinat la meva feina assistencial, enfocada a la patologia vascular, amb una intensa formació en investigació i en Medicina Basada en l'Evidència, camps dels que disposo de dos Màsters.. En quant a la meva titulació, sóc Doctor en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, universitat de la que també sóc Professor Clínic Associat i disposo del títol europeu de la meva especialitat (Fellow of the European Board of Vascular Surgery). He publicat desenes d'articles, guies i revisions a revistes indexades nacionals i internacionals, així com llibres i capítols de llibres. Col•laboro amb revistes científiques com Editor i com a Revisor. A més , sóc avaluador de projectes d'agències públiques que decideixen sobre la concessió d'ajuts a la investigació. A nivell nacional, sóc referent en qüestions de qualitat assistencial a la meva especialitat i formo part de la junta directiva del Capítol Endovascular de la Societat Espanyola de Cirurgia Vascular. Tinc formació en processos assistencials i en Metodologia LEAN, conceptes que intento aplicar en la meva pràctica habitual i en el meu Servei. Finalment, sóc el responsable de la Comissió de Millora de la Pràctica Clínica i de Noves Tecnologies del l'Hospital, per ajudar a aplicar la màxima evidència en tot allò que fem al nostre centre, amb la missió de fer que el pacient sigui sempre el primer.

Projects

Aneurisma aterosclerótico de aorta torácica descendente y abdominal: predictores biomecánicos, histológicos y hemodinámicos de dilatación aórtica y eventos adversos

IP: Jose Fernando Rodríguez Palomares
Collaborators: Sergi Bellmunt Montoya, Aroa Ruiz Muñoz, Lydia Dux-Santoy Hurtado
Funding agency: Instituto de Salud Carlos III
Funding: 127050
Reference: PI19/01480
Duration: 01/01/2020 - 31/12/2022

Marcadores biomecánicos, histológicos y plasmáticos del crecimiento del aneurisma ateroesclerótico de aorta torácica descendente y abdominal.

IP: Sergi Bellmunt Montoya
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)137/2018
Duration: -

PRUEBA PILOTO DE UN PROGRAMA DE CRIBADO POBLACIONAL DE ANEU-RISMA DE AORTA ABDOMINAL REALIZADA EN ATENCIÓN PRIMARIA MEDIANTE ECOGRAFIA

IP: Sergi Bellmunt Montoya
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)221/2017
Duration: -

Prueba piloto de un programa de cribado poblacional de aneurisma de aorta abdominal realizada en atención primaria mediante ecografía.

IP: Sergi Bellmunt Montoya
Collaborators: -
Funding agency: Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Funding: 20772.94
Reference: SLT002/16/00441
Duration: 01/01/2017 - 31/12/2019

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.