Skip to main content
23/02/2023

Professionals de la salut que han treballat a Vall d’Hebron, reconeguts amb medalles Josep Trueta per part del Govern

Foto de família dels guardonats amb les medalles i plaques Josep Trueta.

23/02/2023

Els guardons tenen la finalitat d’honorar les persones i entitats que s’hagin destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i la millora de la sanitat.

El Govern ha reconegut enguany la tasca de professionals vinculats a Vall d’Hebron amb les medalles i plaques Josep Trueta, que tenen la finalitat d’honorar les persones i entitats que hagin destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i la millora de la sanitat. És el cas de la Dra. Magda Campins, excap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i excap de recerca en Epidemiologia i Salut Pública del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). El Govern destaca l’assessorament de la Dra. Magda Campins com a  presidenta del Comitè Científic Assessor de la Covid-19, adscrit a la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut, des d’on va abordar les estratègies de control de la pandèmia pel SARS-CoV-2 a Catalunya, i membre del Comitè Assessor de Vacunacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. “El seu assessorament ha estat clau per reduir les afectacions i mortalitat a Catalunya, l’estudi de brots epidèmics hospitalaris i comunitaris i l’elaboració de programes de prevenció i control d’infeccions emergents”, ha valorat el jurat. 

Entre les quinze medalles i plaques Josep Trueta que el Govern ha atorgat en l’edició d’enguany també figuren altres professionals que han tingut vinculació amb Vall d’Hebron, com la terapeuta ocupacional Ana Forns, la neuropsicòloga Cecília Borràs i el Dr. Joan Lluís Borràs, que va ser especialista en Medicina Interna a Vall d’Hebron. 
 

Les medalles i plaques Josep Trueta, que tenen la finalitat d’honorar les persones i entitats que hagin destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i la millora de la sanitat.

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.