Skip to main content
17/07/2023

Èxit del festival VALLVIVA, que tanca després de quatre dies plens de música i gastronomia on ho hem donat tot!

Festival VALLVIVA

Festival VALLVIVA

Ana Mena

Ana Mena

Joan Dausà

Joan Dausà

Himnes del cor

Himnes del cor

Dr. Trond Aasen

Dr. Trond Aasen

Professionals de Vall Hebron

Professionals de Vall Hebron a VALLVIVA

Ho donarem tot

Ho donarem tot!

17/07/2023

VALLVIVA, que enguany destinarà el 100% dels seus beneficis a dos projectes d’investigació contra el càncer de Vall d’Hebron, ha tancat la seva tercera edició, després d’omplir de música i gastronomia durant quatre dies Finca les Brides.

El festival VALLVIVA va tancar el passat dissabte 15 de juliol amb gran èxit la seva tercera edició. El conegut com a 'festival dels sentits', un any més ha omplert d'emocions Finca de les Brides, a la Vall d'En Bas (La Garrotxa, Girona), on més de 8.000 assistents han pogut gaudir de l'experiència del festival activant tots els seus sentits: gaudint d'una oferta musical i espectacles de primer nivell, amb una proposta gastronòmica amb estrelles Michelin que aposta per productes de Km 0, tot plegat en un entorn inigualable on la natura ha estat la gran protagonista.

Les quatre nits de festival han anat acompanyades d'un cartell inigualable. Els grans himnes de la història de la música van omplir l'escenari del VALLVIVA, en la primera nit del festival de la mà de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. Victor Manuel va encapçalar la segona jornada del festival amb cançons que l'han acompanyat al llarg de la seva carrera. Joan Dausà i La Guardia van portar la nit divendres les seves gires d'aniversari davant d'un públic entusiasta que feia dies que havia exhaurit les localitats. I finalment, al ritme d'Ana Mena, el festival va tancar amb gran èxit la seva darrera nit del festival davant un públic de més de 2.500 persones. Altres artistes que també han passat pels escenaris del festival han estat Roger Padrós, el grup Geriona, el saxofonista Pep Poblet, Ramon Mirabet i Núria López. 

A més del tast músical, VALLVIVA també ha apostat de nou en aquesta tercera edició per fomentar experiències vinculades amb la gastronomia i els productes del territori per oferir l’opció de tastar una oferta culinària de primer nivell, de productors i elaboradors de Km 0. Durant els quatre dies, els assistents han pogut degustar menús del Restaurant Les Cols, Jubany, Ca l'Enric, Miramar i el Group Quinze Ous.

Aquesta tercera edició del festival VALLVIA enguany col·labora amb dos projectes que tenen com a protagonista el Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus, ja que la Fundació VALLVIVA sota el lema ''Ho donarem tot!'' destinarà tots els beneficis obtinguts a dos projectes contra el càncer de Vall d'Hebron. El primer projecte és del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) i és liderat pel Dr. Trond Aasen, investigador principal del Grup de Patologia Molecular Translacional del VHIR. El projecte té com a objectiu entendre la complexa interacció entre les cèl·lules que fa que alguns tumors siguin molt agressius i resistents als tractaments habituals. En concret, vol estudiar el comportament de la proteïna Cx43 en les cèl·lules tumorals de càncer de pàncrees, entre altres, per identificar nous objectius terapèutics i avançar en la comprensió de tumors que, avui, no responen a cap classe de tractament. El segon projecte que rebrà els fons provinents de la recaptació del festival està liderat per la Dra. Teresa Macarulla, cap del Programa de Càncer Gastrointestinal de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i cap del Grup de Tumors Gastrointestinals i Endocrins i del Grup de Recerca Traslacional del Càncer Gastrointestinal No Colorectal del VHIO, per avançar en el coneixement d'un dels tumors més complexos de tractar: el càncer de pàncrees. Aquest segon projecte que finançarà el Festival VALLVIVA està centrat a trobar marcadors que ajudin a preveure la resposta dels pacients als dos tractaments de quimioteràpia que hi ha actualment per aquesta mena de tumor.

El festival dels Sentits

El Festival VALLVIVA és una iniciativa de la Fundació VALLVIVA, formada per les empreses RoyalVerd i Noel Alimentaria, dues empreses familiars arrelades i compromeses amb la comarca de La Garrotxa. La primera edició del festival es va celebrar l’any 2021 i l’any passat, en la segona edició, el festival va augmentar la capacitat, doblant-ne l’aforament fins a arribar a les 1.700 localitats diàries i ampliant la seva oferta amb un dia més d’activitat. Aquest creixement, sumat a una oferta musical de primer nivell, gastronomia de proximitat i una proposta de restauració d’Estrella Michelin, ha permès traspassar la comarca de La Garrotxa per anar-se convertint en un festival referent al territori català.

Sota el lema ''Ho donarem tot!'', Vallviva destinarà tots els beneficis obtinguts a dos projectes contra el càncer de Vall d'Hebron

Related news

On World Cancer Research Day, we highlight the oncology research model of the Vall d'Hebron Campus that allows laboratory results to be transferred as quickly as possible to clinical practice.

Vall d’Hebron ha celebrat avui la Jornada del Dia Mundial contra el Càncer, una malaltia cada cop més freqüent que patiran al llarg de la vida un de cada dos homes i una de cada tres dones del nostre entorn.

The multidisciplinary paper on papillary thyroid cancer has been considered the best original article of 2021 in the journal Endocrinología, Diabetes y Nutrición

Related professionals

Ximena Garcia Torres

Ximena Garcia Torres

Administration and Management
Translational Molecular Pathology
Read more
Lourdes Elena Salazar Huayna

Lourdes Elena Salazar Huayna

Research technician
Translational Molecular Pathology
Read more
Marta Cano Galietero

Marta Cano Galietero

Research technician
Translational Molecular Pathology
Read more
Javier Hernandez Losa

Javier Hernandez Losa

Predoctoral researcher
Translational Molecular Pathology
Read more

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.