Skip to main content
25/10/2023

Dos professionals i un equip mèdic de Vall d’Hebron guardonats en els Premis d’Excel·lència Professional del COMB

Premis COMB 2023

Dos professionals i un equip mèdic de Vall d’Hebron guardonats en els Premis d’Excel·lència Professional del COMB

Equip UCI Pediatrica

Equip de professionals de l'UCI Pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron

25/10/2023

El Dr. Enric Castellet Feliu, el Dr. Santiago Ramon y Cajal i l’equip de professionals de l’UCI Pediàtrica, liderada pel Dr. Joan Balcells, han estat guardonats en aquesta nova edició dels Premis d’Excel·lència Professional.

El Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) ha guardonat dos professionals i un equip mèdic de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron en els Premis d’Excel·lència de 2023. El COMB distingeix anualment a 42 professionals de les comarques de Barcelona, de diferents àmbits assistencials, que han destacat durant l’any per la seva excel·lència, pel seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat. 

El Dr. Enric Castellet, cap de la Unitat de Patologia del Genoll del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigador del Grup de Recerca de Cirurgia Reconstructiva de l'Aparell Locomotor del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha estat guardonat en la categoria de Medicina d’Atenció Hospitalària. El Dr. Santiago Ramon y Cajal, cap del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap del grup de Patologia Molecular Translacional del VHIR, ha estat guardonat en la categoria de Recerca Biomèdica. I finalment, l’equip de professionals de l’UCI Pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, liderada pel Dr. Joan Balcells, ha estat premiat en la categoria d’Equips Assistencials. 

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen des de l’any 2004 i s’atorguen en els àmbits de la medicina hospitalària, l’atenció primària, la salut pública i mental, l’atenció sociosanitària, la recerca biomèdica, l’educació mèdica i les humanitats mèdiques. A més, també premien 4 equips assistencials multidisciplinaris que han destacat durant l’any per la seva tasca professional i treball en equip. 

Els guardons es donen a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. L’acte de l’entrega de premis tindrà lloc el vinent 27 de novembre, a l’Auditori Axa. 

El Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) ha guardonat dos professionals i un equip mèdic de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron en els Premis d’Excel·lència de 2023.

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.