Skip to main content
25/03/2024

Investigadors del VHIR nominats als Premis Admirables de Diario Médico

Xavier Montalbán
Dra. Buti

25/03/2024

La Dra. Buti està nominada a la categoria de Recerca i el Dr. Montalban a la categoria de medicina.

Dos professionals del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) han estat nominats a la nova edició dels Premis Admirables de Diario Médico. Aquests guardons, organitzats per Diario Médico i Correo Farmacéutico, destaquen la tasca excepcional de professionals de la salut el treball dels quals ha deixat una empremta significativa en el camp mèdic i científic.

El Dr. Xavier Montalbán, nominat a la categoria medicina per la seva contribució a l'Esclerosi Múltiple

El Dr. Xavier Montalbán, director del Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat), cap del de Servei de Neurologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i del Grup de Recerca en Neuroimmunologia del Vall d’Hebron Institut de Recerca ha estat nominat a la categoria de medicina. Amb una carrera que abasta més de tres dècades, el Dr. Montalbán ha contribuït significativament a l'avanç del coneixement en el camp de l'esclerosi múltiple.

La Dra. Maria Buti, nominada a la categoria de recerca per les seves investigacions sobre les hepatitis virals

La Dra. María Buti, consultora sènior del Servei d'Hepatologia de l'Hospital Universitari Vall dʼHebron, investigadora principal del grup de Malalties Hepàtiques del Vall dʼHebron Institut de Recerca (VHIR) i del grup CIBER-EHD de l'Institut de Salut Carlos III i catedràtica de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona està nominada a la categoria d'investigació. La Dra. Buti ha centrat la seva carrera professional en el desenvolupament de nous tractaments per a l'hepatitis C, permetent la curació d'aquesta malaltia, especialment a les poblacions d'alt risc. 

Els usuaris ja poden votar el seu professional favorit, posteriorment, un jurat professional de nivell seleccionarà els tres guanyadors de cada categoria —Farmàcia, Infermeria, Recerca i Medicina—, entre els cinc finalistes més votats pels usuaris. Finalment, l'entrega dels premis coincidirà enguany amb un acte on se celebraran els 32 anys de Diario Médico informant i analitzant l'actualitat científica i sanitària.

Related news

Preliminary study results confirm that the drug resmetirom reduces the presence of fat, inflammation, cell damage and fibrosis in the liver.

The European project, in which Vall d'Hebron participates, will favor personalized diagnosis and innovative therapeutic strategies in patients with the disease.

In total, different projects of six research groups will be promoted, focusing on precision medicine and advanced therapies.

Related professionals

Xavier Montalban Gairín

Xavier Montalban Gairín

Head of group
Clinical Neuroimmunology
Read more
José Ant. Graells Salvador

José Ant. Graells Salvador

Administration and Management
Clinical Neuroimmunology
Read more
Margarita Navarro Pérez

Margarita Navarro Pérez

Administration and Management
Clinical Neuroimmunology
Read more
M Jesus Arevalo  Navines

M Jesus Arevalo Navines

Postdoctoral researcher
Clinical Neuroimmunology
Read more

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.