Skip to main content
10/04/2024

Us convidem a participar en la 1a Cursa Vall d'Hebron

VHIR

VHIR

10/04/2024

Aquesta primera cita coincideix amb el 30è aniversari del Vall d’Hebron Institut de Recerca, i és per això que li dediquem la primera edició de la cursa, així com el 2025 es dedicarà al 70è aniversari de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

El proper 2 de juny a les 9 h. tindrà lloc la 1a Cursa Vall d’Hebron, molt a prop del nostre Campus. Amb inici i final a l’Avinguda Marti Codolar, hem dissenyat un circuit de 5 quilòmetres (2,5 per volta) apte per tota mena de preparació física i edats i que a més es podrà fer caminant o corrent.

mapa cursa

Encetem amb aquesta edició una cursa que té vocació de mantenir-se en el temps. Aquesta primera cita coincideix amb el 30è aniversari del Vall d’Hebron Institut de Recerca, i és per això que li dediquem la primera edició de la cursa, així com el 2025 es dedicarà al 70è aniversari de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

En aquesta primera ocasió la participació està limitada a 500 persones. La cursa està oberta a professionals, pacients, veïns i veïnes.

La inscripció de la cursa té un cost de 5 euros, amb el qual estaràs pagant la samarreta i el dorsal i de pas col·laborant amb el Vall d’Hebron Institut de Recerca.

En aquest enllaç podràs fer la inscripció i trobaràs tota la informació de la cursa.

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.