Skip to main content

Anna Sala Cunill

Soc al·lergòloga, Doctora en Medicina i professora associada d'Immunologia a l'URL. Especial interès per a la investigació del sistema immunològic, l'anafilaxi, dermatitis atòpica, urticària/angioedema i les dessensibilitzacions a quimioteràpics. Involucrada en múltiples organitzacions científiques, essent la Coordinadora del Comitè d'Al·lèrgia Cutània de la SCAIC. Apassionada per la innovació en medicina i l'eHealth, formant part de la Comissió d'Innovació del Campus Universitari Vall d'Hebron.

Institutions of which they are part

Postdoctoral researcher
Systemic Diseases
Vall Hebron Institut de Recerca
Allergology
General Hospital
Head of Unit
Innovation, Quality and Processes Management
Cross-departmental services
Formació, experiència laboral i docència:Soc metge, especialista en Al·lergologia, MIR (2004-2008), a l´Hospital Universitari Vall d'Hebron. Tinc el títol Europeu d'Al·lèrgia. El 2010 vaig obtenir la Beca Post Formación Sanitaria Especializada Río Hortega del ISC III de Madrid, realitzant una estança al Karolinska de Suècia. El 2012 vaig obtenir el Doctorat en Medicina per la UAB amb puntuació de Cum laude. Tinc també un Màster en Disseny i anàlisi d'investigacions clíniques per la UB i el títol universitari "Expert en Angioedema Hereditari" per la Universitat d'Alcalà. Des de el 2016 estic treballant com a facultatiu especialista en Al·lergologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.He participat com a ponent i professora en Congressos, tant nacionals com internacionals, en el Màster de Seguretat Alimentària de la UB i en el Màster d'Immunologia Avançada de la UAB-UB. I soc professora associada d'Immunologia en l'URL.Involucrada en organitzacions científiques:- Coordinadora del Comitè d'Al·lèrgia Cutània de la SCAIC i Membre del "Comité de alergia cutánea de la SEAIC".- Membre del "Comitè de Comunicació de la SEAIC", del "Grupo de expertos de angioedema mediado por bradicinina", essent la secretària del mateix des de 2008- Membre del Drug Allergy Comittee de la WAORecerca i innovacióHe obtingut diferents beques d'investigació com a IP i guanyat 6 premis de millor comunicació oral. He participat com a autora en més de 25 publicacions científiques en revistes indexades i en capítols de llibre. Beca per anar a Silicon Valley, per Imagine Creativity Center el 2013 i des de 2016 formo part de la Comissió d'Innovació del Campus Vall d'Hebron.

Projects

Identificación de biomarcadores celulares y moleculares en angioedema idiopático y hereditario para su diferenciación en fenotipos y endotipos

IP: Mar Guilarte Clavero
Collaborators: Manuel Hernández González, Moisés Labrador Horrillo, Anna Sala Cunill, Olga Luengo Sanchez, Ingrid Johana Gil Serrano
Funding agency: Instituto de Salud Carlos III
Funding: 84700
Reference: PI20/01061
Duration: 01/01/2021 - 31/12/2023

Estudio RE-TAI: Evaluación de la adhesión terapéutica a los inhaladores en pacientes con asma o con EPOC mediante la combinación del Registro Electrónico de retirada de fármacos en farmacia y el Test de Adhesión a los Inhaladores (TAI)

IP: Anna Sala Cunill
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(IR)246/2016
Duration: -

Estudio prospectivo sobre la implicación del sistema de contacto en anafilaxia y estratificación de riesgo

IP: Anna Sala Cunill
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(IR)283/2015
Duration: -

Estudio prospectivo sobre la implicación del sistema de contacto en anafilaxia y estratificación de riesgo

IP: Anna Sala Cunill
Collaborators: -
Funding agency: Fundación Sdad Española Alergología e Inmunología
Funding: 15000
Reference: 2014/SEAIC/SALA
Duration: 09/05/2016 - 09/05/2019

Related news

The study showing how thrombocytopenia increases the risk of thrombosis in patients with antiphospholipid syndrome has been considered the best paper published in 2021.

Deu investigadors i investigadores de Vall d’Hebron presenten xerrades i tallers en una jornada de divulgació científica per donar a conèixer la recerca i la innovació.

Related professionals

Miguel Vilardell Tarres

Miguel Vilardell Tarres

Systemic Diseases
Read more
David Moreno Martinez

David Moreno Martinez

Systemic Diseases
Read more
Mònica Faro Colomés

Mònica Faro Colomés

Junior researcher
Systemic Diseases
Read more
Neus Prades Gimeno

Neus Prades Gimeno

Research assistant
Systemic Diseases
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.