Skip to main content

Cocera Rodríguez Raúl

Sóc metge adjunt del servei d'Urologia. Desenvolupo la meva activitat mèdica dintre de la Unitat d'Urologia Funcional, Neurourologia i Urodinàmica i com a responsable de la Unitat d'Andrologia. Així mateix, formo part de l’equip de professionals dedicats al seguiment i control urològic dels pacients amb lesió medul·lar, mielomeningocele, esclerosis múltiples i patologia neurourològica complexa.

Institutions of which they are part

Research technician
Vall Hebron Institut de Recerca
Doctor
Urology
General Hospital
Cocera Rodríguez Raúl
Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona al 2012 i vaig realitzar la meva especialització via MIR d'Urologia a l'Hospital Universitari de Bellvitge de Barcelona (2013-2018) , aconseguint el certificat “Fellow of the European Board of Urology “ al 2018.
Des de juny del 2018 sóc facultatiu especialista d'Urologia a l'Hospital Vall Hebron (HVH) i sóc responsable de la Unitat d'Andrologia i membre de la Unitat d'Urologia Funcional, Neurourologia i Urodinàmica, a més participo en el comitè de lesionats medul·lars de HVH.
La meva activitat assistencial se centra fonamentalment en l'andrologia i la patologia funcional de l'aparell urinari, amb especial dedicació a la cirurgia protètica urològica (pròtesis de penis i dispositius antincontinència femenins i masculins). 
Sóc membre de la Secció d'Andrologia de la Societat Catalana d'Urologia, de la Societat Espanyola d'Urologia i de l'Associació Espanyola d'andrologia, medicina sexual i reproductiva.
Per altra banda, al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals, sent autor i coautor de ponències en diferents congressos a si com d'articles publicats en revistes nacionals i internacionals.

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.