Skip to main content

Francisco Baró Mariné

Sóc metge de l'Hospital Infantil i de la Dona, des de 1991 i m'he dedicat a la formació en medicina de la reproducció i de la postreproducció. Des del 2000 en concret a la menopausa i les alteracions que comporta en el benestar de la dona i la qualitat de vida. També sóc tutor i coordinador a la Unitat Docent Multidisciplinària fins a l'actualitat

Institutions of which they are part

Maternal and Fetal Medicine
Vall Hebron Institut de Recerca
Doctor
Gynaecology
Children's Hospital and Woman's Hospital
Des de 2002 soc el responsable de la Unitat de Menopausa d'Alt Risc. També he estat en diferents societats com a membre i president de la Secció de Menopausa de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia (SCOG) durant vuit anys.Sóc tutor i coordinador de la Unitat Docent Multidisciplinària fins a l'actualitat, membre electe de la Comissió Nacional de l'Especialitat del Ministeri de Sanitat de Madrid, membre de la Comissió de selecció de nous tutors de la Conselleria de Sanitat, adjunt a la Direcció de docència i vicepresident de la Comissió de Docència Central de l'Hospital Vall d'Hebron fins gener del 2020.Respecte a la formació, sóc participat en congressos nacionals, internacionals i mundials de la meva especialitat presentant tant comunicacions com pòsters i també com a ponent com a referent en menopausa. A part, sóc participat en cursos de formació docents tant per a residents com per a tutors.El 2012 vaig obtenir el màster oficial d'educació mèdica.

Projects

Programa de gestión integral de manejo clínico de las pacientes de más de 50 años con osteoporosis y/o fractura

IP: Francisco Baró Mariné
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(MI)33/2003
Duration: -

Related news

The vaccines offer high protection against severe COVID-19 symptoms, with an effectiveness of up to 91% in infected women who had received the complete vaccination regimen and a booster dose.

Understanding the changes that the fetus undergoes when exposed to cannabis will help to improve the prevention of consumption and the monitoring of pregnant cannabis users.

Six Vall d'Hebron researchers have participated in the meeting organized by the Fetal Medicine Foundation.

Related professionals

Gara Arteaga Henriquez

Gara Arteaga Henriquez

Predoctoral researcher
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Read more
Paula Schartzman Goldwaser

Paula Schartzman Goldwaser

Read more
Miquel Masachs Peracaula

Miquel Masachs Peracaula

Read more
Pablo Latorre Garcia

Pablo Latorre Garcia

Research technician
Read more

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.