Skip to main content

Francisco Baró Mariné

Sóc metge de l'Hospital Infantil i de la Dona, des de 1991 i m'he dedicat a la formació en medicina de la reproducció i de la postreproducció. Des del 2000 en concret a la menopausa i les alteracions que comporta en el benestar de la dona i la qualitat de vida. També sóc tutor i coordinador a la Unitat Docent Multidisciplinària fins a l'actualitat

Institutions of which they are part

Maternal and Fetal Medicine
Vall Hebron Institut de Recerca
Doctor
Gynaecology
Children's Hospital and Woman's Hospital
Des de 2002 soc el responsable de la Unitat de Menopausa d'Alt Risc. També he estat en diferents societats com a membre i president de la Secció de Menopausa de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia (SCOG) durant vuit anys.Sóc tutor i coordinador de la Unitat Docent Multidisciplinària fins a l'actualitat, membre electe de la Comissió Nacional de l'Especialitat del Ministeri de Sanitat de Madrid, membre de la Comissió de selecció de nous tutors de la Conselleria de Sanitat, adjunt a la Direcció de docència i vicepresident de la Comissió de Docència Central de l'Hospital Vall d'Hebron fins gener del 2020.Respecte a la formació, sóc participat en congressos nacionals, internacionals i mundials de la meva especialitat presentant tant comunicacions com pòsters i també com a ponent com a referent en menopausa. A part, sóc participat en cursos de formació docents tant per a residents com per a tutors.El 2012 vaig obtenir el màster oficial d'educació mèdica.

Projects

Programa de gestión integral de manejo clínico de las pacientes de más de 50 años con osteoporosis y/o fractura

IP: Francisco Baró Mariné
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(MI)33/2003
Duration: -

Related news

Six Vall d'Hebron researchers have participated in the meeting organized by the Fetal Medicine Foundation.

Manina Medtech ha rebut un ajut directe de 75.000 euros d’ACCIÓ de la línia Startup Capital, destinada a impulsar el creixement d’empreses emergents amb alt potencial tecnològic.

La Recuperació Intensificada en Cirurgia aconsegueix que el procés perioperatori de les pacients de ginecologia oncològica millori, escurçant l'estada hospitalària, els reingressos, les complicacions postoperatòries i el confort de les pacients.

Related professionals

Maria Amparo Cuxart Fina

Maria Amparo Cuxart Fina

Predoctoral researcher
Maternal and Fetal Medicine
Read more
Francisco Barranco Martinez

Francisco Barranco Martinez

Predoctoral researcher
Maternal and Fetal Medicine
Read more
Elisa Llurba Olivé

Elisa Llurba Olivé

Maternal and Fetal Medicine
Read more
Marta Miserachs Sala

Marta Miserachs Sala

Research technician
Maternal and Fetal Medicine
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.