Skip to main content

Jorge Aguilera Sáez

Sóc facultatiu especialista en cirurgia plàstica, reparadora i estètica del Servei de Cirugia Plàstica i Cremats desde l'any 2015, després d'haver finalitzat la meva formació com a resident al Hospital Vall d'Hebron (2010-2015). Des de llavors desenvolupo la meva activitat assistencial diària a la Unitat de Cremats i a l'equip de Reconstrucció d'Extremitats.

Institutions of which they are part

Vall Hebron Institut de Recerca
Doctor
Plastic Surgery and Burns
Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital
Jorge Aguilera Sáez
Activitat assistencial
Des de 2015 sóc metge adjunt del Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats del Hospital Vall d’Hebron. Desenvolupo la meva tasca assistencial diària com a cirurgià plàstic de la Unitat de Cremats i com a membre de l’Equip de Reconstrucció d’Extremitats.
Activitat docent
Col·laboro en la formació dels metges residents del nostre Servei. Realitzo classes a la facultat de medicina a l’optativa de Cirurgia Plàstica. He estat docent en diversos cursos de formació continuada, especialment en l’àrea de Cremats.
Investigació
Formo part de diversos projectes d’investigació en l’àrea de cirurgia plàstica i cremats dintre del Servei de Cirurgia Plàstica i del Institut de Recerca. Tinc publicats diversos articles en revistes científiques nacionals i internacionals.
Formació
Vaig començar la meva formació com a metge a la facultat de medicina de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2003 i des de l’any 2005 a la Unitat Docent del Hospital Vall d’Hebron. Allà vaig assolir la llicenciatura en medicina l’any 2009. Després de superar amb èxit l’examen nacional MIR vaig iniciar la meva formació com a cirurgià plàstic l’any 2010 al Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats del Hospital Vall d’Hebron, la qual vaig finalitzar l’any 2015.
Durant aquest període vaig assolir l’acreditació com a Expert en microcirurgia pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona després de realitzar el curs Teoricopràctic de tècnica microquirúrgica del Centre de Cirurgia Experimental del Hospital Parc Taulí de Sabadell.
He assistit, i continuo fent-ho, a diversos congressos, cursos i jornades formatives nacionals i internacionals de cirurgia plàstica i de cremats.

Projects

Ion-release materials to promote angiogenesis on dermal regeneration

IP: Juan Pedro Barret Nerín
Collaborators: Elena Arana Martin Bejarano, Jordi Serracanta Domenech, Jorge Aguilera Sáez
Funding agency: Instituto de Salud Carlos III
Funding: 149435
Reference: AC18/00092
Duration: 01/01/2019 - 30/06/2023

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.