Skip to main content

Marc Ferrer Vinardell

Sóc metge, especialista sènior en psiquiatria i Doctor en Psiquiatria i Psicologia Clínica. La meva principal àrea d’interès ha estat la del trastorn límit de la personalitat (TLP) i trastorns associats, sobretot els relacionats amb l’adolescència. També he participat en el desenvolupament de diferents projectes i programes del Servei de Psiquiatria. Actualment ocupo el càrrec de Cap de Secció d'Hospitalització i coordino el Programa pel TLP en adolescents i adults joves.

Institutions of which they are part

Psychiatry, Mental Health and Addictions
Vall Hebron Institut de Recerca
Psychiatrics
General Hospital
Head of Section
Psychiatry
Children's Hospital and Woman's Hospital
Coordino el Programa pel TLP des del 2005, amb interès especial en la detecció i intervenció precoç a l’adolescència. Per aquest objectiu em vaig formar en teràpia dialèctica conductual (Behavioral Tech) i en psiquiatria infanto-juvenil (UAB). Durant tots aquests anys hem consolidat un Programa que tracta el TLP de manera coordinada amb recursos a la comunitat, potenciant la investigació i la docència. En els últims anys desenvolupem projectes assistencials conjunts amb el Servei de Pediatria per poder tractar els problemes emergents de l’adolescent, essencialment les autolesions i el consum de substàncies. Soc Professor Associat del Departament de Psiquiatría i Medicina Legal de la Universitat Autònoma de Barcelona a la Unitat Docent de Vall d'Hebron des del 2006. També faig docència al Grau de Criminologia de la UAB i participo al Màster de Psiquiatria Infantil i de l'Adolescència de la UAB com a professor col·laborador, a més d'altres activitats de docència de postgrau i de formació continuada. Soc investigador principal del Grup de Psiquiatría, Salut Mental i Addiccions del Vall d'Hebron Institut de Recerca. Desenvolupo projectes d'investigació propis i multicèntrics, nacionals i internacionals. El resultat dels estudis han estat publicats a revistes especialitzades i presentats a reunions científiques.

Projects

DynAMoND - Dinámica de la modulación afectiva en los trastornos del neurodesarrollo

IP: José Antonio Ramos Quiroga
Collaborators: Natalia Calvo Piñero, Montserrat Corrales De la Cruz, Marc Ferrer Vinardell, Marta Ribases Haro, Vanesa Richarte Fernández
Funding agency: Instituto de Salud Carlos III
Funding: 174845
Reference: AC21_2/00048
Duration: 01/01/2022 - 31/12/2024

Estudio de las características clínicas, sociodemográficas y de uso de servicios asociadas a las conductas autolesivas en pacientes que consultan a un servicio de urgencias infanto-juvenil.

IP: Marc Ferrer Vinardell
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)57/2017
Duration: -

PROJECTE DE RECERCA COL·LABORATIVA DEL TRASTORN LÍMIT DE LA PERSONALITAT (TLP) AL LLARG DE LA VIDA: EL GRUP TLP BARCELONA

IP: Marc Ferrer Vinardell
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)58/2017
Duration: -

Validación y aplicabilidad clínica del Cuestionario de Evaluación de las Relaciones Familiares Básicas (CERFB) en familias con un hijo con trastorno límite de la personalidad.

IP: Marc Ferrer Vinardell
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)372/2017
Duration: -

Related news

En les consultes de la Unitat de Tractament Integral de l’Obesitat de Vall d’Hebron els avenços de la recerca estan molt presents, ja sigui en forma d’assaig clínic o mitjançant la utilització d’unes ulleres de realitat virtual.

Onze investigadors i investigadores de Vall d’Hebron faran xerrades i tallers amb l’objectiu d’apropar la ciència a tothom.

Aquesta trobada es dirigeix a un públic de totes les edats amb un ampli ventall de formats: experiments, instal·lacions, jocs, tallers, demostracions, espectacles, debats, microxerrades, itineraris i visites guiades, entre d’altres.

Related professionals

Pol Ibañez Jimenez

Pol Ibañez Jimenez

Research assistant
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Read more
Maria Soler Artigas

Maria Soler Artigas

Postdoctoral researcher
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Read more
Marta Caballe Montilla

Marta Caballe Montilla

Research assistant
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Read more
Núria Gómez Barros

Núria Gómez Barros

Psychiatry, Mental Health and Addictions
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.