Skip to main content

Marta Allué López

Sóc metgessa adjunta del servei de Urologia. La meva activitat mèdica, quirúrgica i investigadora es desenvolupa principalment  a la Unitat de Urologia Funcional i Neurourologia. La unitat ofereix la valoració, diagnòstic  i tractament mèdic i quirúrgic dels pacients amb alteracions  de la micció. Està especialitzada en la valoració de la bufeta neurògena i realitza  proves diagnòstiques de Urodinàmia i Videourodinàmia. Així mateix, part de la meva activitat està vinculada a l’equip de trasplantament renal i a l’atenció de urgències de la meva especialitat. 

Institutions of which they are part

Vall Hebron Institut de Recerca
Doctor
Urology
General Hospital
Marta Allué López
Sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Al 2006 vaig concloure la formació com metgessa  especialista en Urologia a l'Hospital Universitari Miguel Servet de Saragossa  i em vaig incorporar a l’Hospital Universitari Vall Hebron formant part de la Secció de patologies de la bufeta i vies urinàries.  M’he especialitzat en Urologia Funcional i  Neurourologia, dedicant en la actualitat, gran part de la meva activitat en aquesta área. A més formo part de l’equip de trasplantament renal i participo en l’atención de urgències urològiques. 
Formació: Tesi Doctoral Cum Laude en càncer de próstata per la Universitat de Saragossa al 2012.  He cursat el Màster en Urologia Funcional i el Màster en Metodologia Urodinàmica per la Universitat de Salamanca. 
Al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals. 
Estic vinculada a dos grups de treball nacional amb equips multidisciplinars en l’ àrea de la bufeta neurògena i la lesió medul.lar. 
En l’àmbit de la docència participo en cursos de formació de professionals amb interès en la urologia funcional i la bufeta neurògena. 
 

Projects

Estudio sobre Práctica Clínica Habitual en Pacientes con Síndrome de Dolor Vesical en Unidades de Urología Funcional y Urodinámica.

IP: Marta Allué López
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)294/2013
Duration: -

Estudio de evaluación de la Vejiga Hiperactiva y la Hiperactividad del Detrusor en varones con Síntomas del Tracto Urinario Inferior (STUI) de llenado que acuden a Unidades de Urología Funcional y Urodinámica Protocolo Versión Final. Fecha 04/03/2011

IP: Marta Allué López
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)198/2011
Duration: -

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.