Skip to main content

Mireia Barcelo Bru

Sóc metge adjunt del Servei de Reumatologia i la Coordinadora de la Unitat de Metabolisme Ossi, especialment orientada a l'estudi de les patologies que afecten el metabolisme de l'os, principalment l'osteoporosi. Una part destacada de la nostra activitat està centrada en l'estudi del metabolisme ossi en els pacients trasplantats pulmonars i en pacients amb fractura de maluc de baix impacte.

Institutions of which they are part

Predoctoral researcher
Rheumatology
Vall Hebron Institut de Recerca
Doctor
Rheumatology
Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital
Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i vaig finalitzar la meva formació com a especialista en Reumatologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron l'any 2007.
 
En finalitzar la residència vaig estar vinculada al Servei realitzant el control dels pacients en teràpia biològica fins a l'any 2012 quan vaig centrar ja la meva activitat en les patologies del metabolisme ossi.
 
Durant aquests anys, la meva activitat investigadora ha estat clínica, basada principalment en l'estudi de l'osteoporosi en els pacients trasplantats pulmonars.
 
Des de fa dos anys sóc membre dels grups de treball en metabolisme ossi de la Societat Catalana de Reumatologia (OsCat) i de la Societat Espanyola de Reumatologia (OsteoResSER).
Mantinc la meva formació continuada a través de diversos cursos i congressos nacionals i internacionals i participo en diversos cursos de formació a professionals d'atenció primària.

Projects

Estudi dels compartiments cortical i trabecular mitjançant 3D-SHAPER en pacients trasplantats pulmonars

IP: Mireia Barcelo Bru
Collaborators: -
Funding agency: Stat Catalana Reumatologia – ACMSCB
Funding: 6000
Reference: SCR/BECAMSD/2019/BARCELO
Duration: 06/09/2019 - 05/09/2021

Proyecto SEIOMM- FLS- EXCELLENCE (Registro REFRA·FLS SEIOMM)

IP: Mireia Barcelo Bru
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)453/2018
Duration: -

ESTUDI DE LA PREVALENÇA D'OSTEOPOROSI I ELS SEUS FACTORS DE RISC EN ELS PACIENTS TRASPLANTATS PULMONARS A L'HOSPITAL VALL D'HEBRON

IP: Mireia Barcelo Bru
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)344/2015
Duration: -

Related news

Onze investigadors i investigadores de Vall d’Hebron faran xerrades i tallers amb l’objectiu d’apropar la ciència a tothom.

The research led by Dr. José Alegre has been one of the 21 projects selected in the 19th call for Health Research Grants.

The jury has valued its ability to raise international funds during 2021 and its trajectory as an example of the translation from the clinic to a company.

Related professionals

Jordi Francesc Llados Segura

Jordi Francesc Llados Segura

Postdoctoral researcher
Rheumatology
Read more
Esther Espartal López

Esther Espartal López

Research technician
Rheumatology
Read more
Ernesto Trallero Araguas

Ernesto Trallero Araguas

Senior researcher
Rheumatology
Read more
Alejandro Gòmez Gomez

Alejandro Gòmez Gomez

Predoctoral researcher
Rheumatology
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.