Skip to main content

Nuria Bassas Bolivar

Sóc psicòloga clínica, especialitzada en psicologia infantil i juvenil. Actualment faig Interconsultes i Psiquiatria d'Enllaç a l'Hospital Infantil i de la Dona en àrees com UCI, cirurgia, cremats, neumologia, cardiologia, gastroenterologia, hepatologia, nefrologia, neurologia, etc.També realitzo consulta externa infanto-juvenil amb psicopatologia diversa com trastorns de l'aprenentatge, TDAH, trastorns adaptatius, trastorns d'ansietat i depressió, TCA, trastorns del desenvolupament, TOC, TEPT, etc.

Institutions of which they are part

Psychiatry, Mental Health and Addictions
Vall Hebron Institut de Recerca
Psychologist
Psychiatry
Children's Hospital and Woman's Hospital
Psicòloga clínica, especialista en logopèdia i psicoteràpia. Des del 1990 sóc adjunta de la Unitat de Psiquiatria Infantojuvenil, Servei de Psiquiatria, de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.  Formada també amb la Diplomatura i el Màster d'Especialització en Psiquiatria Infantil i Juvenil de la UB.Sóc membre del cos docent i responsable de tutories del Màster de Formació en Paidopsiquiatria i Psicologia de la Infància i de l'Adolescència de la UB, des del 1990. També sóc psicòloga colaboradora docent del Màster Universitari de Psicològia General Sanitària (MUPGS) de la UAB, des del 2016.En l'actualitat, sóc investigadora col·laboradora en dos assajos clínics amb els serveis de Pneumologia i Hepatologia pediàtrics.

Projects

Perfil Neuropsicològic i toc Pediàtric.

IP: Nuria Bassas Bolivar
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AMI)72/2006
Duration: -

Related news

En les consultes de la Unitat de Tractament Integral de l’Obesitat de Vall d’Hebron els avenços de la recerca estan molt presents, ja sigui en forma d’assaig clínic o mitjançant la utilització d’unes ulleres de realitat virtual.

Onze investigadors i investigadores de Vall d’Hebron faran xerrades i tallers amb l’objectiu d’apropar la ciència a tothom.

Aquesta trobada es dirigeix a un públic de totes les edats amb un ampli ventall de formats: experiments, instal·lacions, jocs, tallers, demostracions, espectacles, debats, microxerrades, itineraris i visites guiades, entre d’altres.

Related professionals

Pol Ibañez Jimenez

Pol Ibañez Jimenez

Research assistant
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Read more
Maria Soler Artigas

Maria Soler Artigas

Postdoctoral researcher
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Read more
Marta Caballe Montilla

Marta Caballe Montilla

Research assistant
Psychiatry, Mental Health and Addictions
Read more
Núria Gómez Barros

Núria Gómez Barros

Psychiatry, Mental Health and Addictions
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.