Skip to main content

Pablo Salvador Corona Pérez-Cardona

Cirurgià Ortopèdic referent en l'àmbit de les infeccions de l'aparell locomotor i en la reconstrucció de defectes ossis massius. Des de l'any 2007 dedicat de forma monogràfica al tractament de pacients amb infeccions musculoesquelètiques greus, incloent-hi casos d'infecció periprotètica i d'osteomielitis. Autor de més de 30 publicacions científiques en l'àmbit de la infecció osteoarticular. Membre i col·laborador de diverses societats nacionals i internacionals dedicades a l'estudi d'aquesta entitat.

Institutions of which they are part

Reconstructive Surgery of the Locomotor System
Vall Hebron Institut de Recerca
Doctor
Orthopaedic Surgery and Traumatology
Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital
Des de l'any 2007 sóc membre de la Unitat de Patologia Sèptica i Cirurgia Reconstructiva de l'Aparell Locomotor (UPSCRAL) pertanyent al Servei de Cirurgia Ortopèdica. La nostra unitat és referent en el tractament de les infeccions osteoarticulars complexes, incloent-hi les infeccions protètiques, l'osteomielitis i els defectes ossis massius. Som centre de referència nacional, també del programa CSUR (Centres, Serveis i Unitats de Referència) del Ministeri de Sanitat. Tinc especial interès en la reconstrucció de defectes ossis massius i en tècniques complexes de salvament d'extremitat, incloent-hi la Tècnica de Llizarov, la fixació externa tipus hexàpode i les megaprótesis articulars. Sóc autor de més de 30 articles científics internacionals, així com de diversos capítols en llibres de l'especialitat. Actualment sóc el IP del subrup de Patologia Sèptica dins del Grup d'estudi de Reconstrucció Ostearticular del VHIR.

Research lines

Bone Infections

We research in the field of musculoskeletal infections in a multidisciplinary team with the collaboration of microbiologists and experts in infection diseases. We do research focusing into two main groups: periprosthetic joint infection and bone tissue infection (osteomyelitis), developing applicable scientific knowledge in an attempt of improving the treatment and the prevention of such complex pathology.

IP: Pablo Salvador Corona Pérez-Cardona

Projects

Infecciones periprotésicas de cadera y rodilla tratadas mediante recambio en dos tiempos. Subanálisis poblacional de pacientes con cultivos positivos en el segundo tiempo y de recambios no completados

IP: Pablo Salvador Corona Pérez-Cardona
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(ATR)419/2018
Duration: -

ThermoShot. Una nueva tecnología frente a infecciones multiresistentes y las asociadas a biopelículas de dispositivos médicos.

IP: Joan Gavaldà Santapau
Collaborators: Javier Gomis Rodriguez, Xavier Nuvials Casals, Marta Palau Gauthier, Pablo Salvador Corona Pérez-Cardona
Funding agency: Instituto de Salud Carlos III
Funding: 212657.5
Reference: PI18/01162
Duration: 01/01/2019 - 30/06/2023

ThermoShot/FlashShot: A New Technology against Antimicrobial Resistant and Biofilm Infections

IP: Joan Gavaldà Santapau
Collaborators: Javier Gomis Rodriguez, Victor Franco Puntes, Marta Palau Gauthier, Pablo Salvador Corona Pérez-Cardona, Benito Almirante Gragera
Funding agency: Fundació La Marató de TV3
Funding: 199000
Reference: 20181310
Duration: 10/05/2019 - 09/05/2022

Megaprótesis modulares en el tratamiento de la infección crónica periprotésica con defecto óseo masivo. ¿existe un aumento del riesgo de recidiva de la infección?

IP: Pablo Salvador Corona Pérez-Cardona
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(ATR)11/2017
Duration: -

Related news

The international study in which Vall d'Hebron participated has found that these women may experience a lower health-related quality of life regardless of how long ago the abuse occurred.

Related professionals

Alejandro Hernández Martínez

Alejandro Hernández Martínez

Reconstructive Surgery of the Locomotor System
Read more
José vicente Andres Peiro

José vicente Andres Peiro

Reconstructive Surgery of the Locomotor System
Read more
Jorge Hassan Nuñez Camarena

Jorge Hassan Nuñez Camarena

Reconstructive Surgery of the Locomotor System
Read more
Diego Gonzalez Morado

Diego Gonzalez Morado

Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.