Skip to main content

Sandra Renard Tissedre

Sóc infermera amb experiència en malalt postoperat de diverses cirurgies (menys c.cardíaca c.plàstica) i en pacient crític. Actualment realitzo tasca assistencial a la planta d'hematologia. La meva activitat professional sempre ha estat amb adults.

Institutions of which they are part

Shock, Organ Dysfunction and Resuscitation
Vall Hebron Institut de Recerca
Haematology
General Hospital
Des de l'any 2000 treballo a l'Hospital General i sempre he estat ubicada en aquest. Vaig estar de corretorns passant per serveis com medicina interna, urgències, oncologia i diverses plantes de cirurgia com vascular, urologia o pneumologia. Des de l'any 2001 fins al 2010 treballo a la Unitat de reanimació postquirúrgica i especialitzant-me en diverses cirurgies i també trasplantaments de ronyó. Des de l'any 2011 fins al 2016 treballo a la Unitat de cures intensives en la qual també realitzo tasca assistencial i tasques de suport a supervisió i a la infermera clínica. Formo part de l'equip d'Aturada Cardiorespiratòria (ACR). Des de febrer de 2017 estic treballant a la planta d'Hematologia.

Related news

The collaborative studies, co-led by Dr. Jordi Riera, present the experience with the use of extracorporeal life support and advance in the knowledge of the criteria to increase the success of the treatment.

Els premiats són un projecte de simulació per entrenar-se en maneig d'ECMO, un programa d’entrenament de treball en equip amb simulació i una base de dades que permet registre i consulta del procés de donació d'òrgans i teixits en temps real.

The paper presents the consensus among 16 experts from around the world analyzing the impact of ECMO during the pandemic.

Related professionals

Manuel López Meseguer

Manuel López Meseguer

Pneumology
Read more
Jorge Ropero Valverde

Jorge Ropero Valverde

Read more
Miquel Masachs Peracaula

Miquel Masachs Peracaula

Read more
Montserrat Munill Ferrer

Montserrat Munill Ferrer

New Technologies and Craniofacial Microsurgery
Read more

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.