Skip to main content

Sira Franquero Camps

Motivada per la filantropia i les causes socials, especialment pels projectes relacionats amb la salut i la infància. Amb més de quinze anys d'experiència en el camp del màrqueting i la comunicació a l’empresa privada, des de fa cinc anys tinc el privilegi de poder desenvolupar la meva carrera professional aplicant els meus coneixements a la captació de fons en organitzacions del tercer sector.

Institutions of which they are part

Head of unit
Patronage Unit
Communication Area
Vall Hebron Institut de Recerca
Head of Unit
Communications Management, Corporate Strategy and Citizens Advice
Cross-departmental services
Sira Franquero Camps
He centrat la meva carrera professional en el món del màrqueting, la comunicació i la captació de fons, treballant en llocs com la Fundació Josep Carreras, la Fundació Vicente Ferrer, la multinacional Montblanc Iberia, la Fundació Bosch i Gimpera (UB) o Cartier. 
L’any 2020 entro a formar part de la Direcció de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciutadana de Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus. Treballem per donar resposta a necessitats tant a nivell de finançament a través d’accions de mecenatge, com de desenvolupament de projectes en benefici dels pacients a través d’aliances estratègiques. Definim i executem l'estratègia i el pla d'acció en matèria de mecenatge i aliances, així com la fidelització de donants tant individuals com corporatius. Alhora, des de la nostra unitat definim també l’estratègia i coordinem la gestió de la Responsabilitat Social Corporativa del Campus.
 
Formació:
- Direcció i Gestió d'ONGs 2019-20 (ESADE)
- Col·laboració entre ONG i empreses, 2017 (ESADE)
- Estratègia de recaptació de fons, 2015 (Institute of Fundraising, Londres)
- Social Media Marketing, 2014 (ESADE)
- Màrqueting i investigació del consumidor, 2002 (New York New School University)
- Llicenciatura en Sociologia, 1995-1998 (Universitat de Barcelona)

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.