Skip to main content
31/05/2022

Ens sumem al Dia Mundial sense Tabac amb una acció participativa

Missatges sense fum vall d'hebron
Pacient escriu Vall d'Hebron
Mag nen Vall d'Hebron
Pacient missatge Vall d'Hebron
Pallassos Vall d'Hebron
Comissio sense fum vall d'hebron
Judit Paz Músicos por la salud

31/05/2022

Aquest matí, pacients i professionals han escrit missatges amb raons per no fumar en dos plafons dissenyats per a l'ocasió i han obtingut obsequis a canvi.

Un any més, el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus torna a implicar-se en el Dia Mundial sense Tabac amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de no fumar i de poder gaudir d’un ambient lliure de fum. Així, durant tot el matí, tots els i les pacients i professionals que han passat pel segon vestíbul de l'Hospital General o pel vestíbul de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats, han pogut escriure un missatge amb una raó per no fumar en un dels plafons dissenyats per a l'ocasió. Membres de la Comissió Sense Fum del Campus han estat presents tot el matí en aquests espais per animar totes les persones a participar de l’acció. A canvi, cada pacient i professional que ha deixat el seu missatge ha obtingut un obsequi a canvi: una poma gentilesa de Central Borne o una flor gentilesa de Flores Navarro.  Pallassos de l'entitat Papallassos i mags de l'Associació Catalana d'Il·lusionisme també han animat tothom a participar en aquesta acció.

Al migdia, l’activitat ha acabat amb un petit concert de guitarra per part de Judit Paz, membre de l’entitat “Músicos para la salud”, que ha tocat dues peces relacionades amb la respiració: “Respirar”, de Bebe, i “Respira”, de Natalia Doco.

Els pacients pediàtrics també han participat del Dia Mundial sense Tabac

Els nens i nenes ingressats a l'Hospital Infantil avui han pintat dibuixos en què s’han penjat en una graella situada al vestíbul de l'Hospital Infantil i els millors s’han endut un premi. Les votacions han anat a càrrec de membres de la Comissió Sense Fum i de la Comissió de Medi Ambient, ja que enguany el lema de l’OMS per al Dia Mundial sense Tabac és “El tabac, una amenaça per al nostre medi ambient”.

Els nens i nenes ingressats a l'Hospital Infantil avui han pintat dibuixos en què s’han penjat en una graella situada al vestíbul de l'Hospital Infantil

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.