Skip to main content
14/12/2022

Pensa un desig

Estel Nadal Vall d'Hebron

14/12/2022

T’animem que ens diguis el teu desig per als pacients i professionals de Vall d’Hebron! Emetrem els desitjos a les pantalles de les sales d’espera perquè arribin a tothom i molts també es publicaran a les xarxes socials del Campus.

El nostre desig és que tota la gent que t’estimes tingui salut! El nostre desig també és que Vall d’Hebron continuï salvant vides. Per això, més de 9.000 professionals ens dediquem en cos i ànima a tractar pacients de totes les edats i a investigar per continuar trobant cura a malalties que encara no en tenen.

Desitgem millorar l’assistència i la recerca i per això transformem els edificis existents i en construïm de nous. També hem posat en marxa un programa de Participació Ciutadana perquè professionals, pacients i el seu entorn ens ajudin a millorar l’Hospital i la recerca.

I el teu desig, quin és?

A Vall d’Hebron treballem dia a dia perquè tots aquests desitjos i d’altres es puguin anar fent realitat. I el teu desig per als pacients i professionals de Vall d’Hebron, quin és? T’animem que ens el diguis en aquesta pàgina interactiva. Durant les festes de Nadal, emetrem els desitjos a les pantalles de les sales d’espera perquè arribin a tothom! A més, molts desitjos també es publicaran a les xarxes socials del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

Et desitgem molt bones festes!

 

Més de 9.000 professionals ens dediquem en cos i ànima a tractar pacients de totes les edats i a investigar per continuar trobant cura a malalties que encara no en tenen

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.