Skip to main content
15/11/2022

Quatre investigadors del VHIR, entre els més citats durant l'any 2022 segons Clarivate

placa-narcis-monturiol

15/11/2022

Els doctors Xavier Montalban, Àlex Rovira i Mar Tintoré han estat reconeguts en la categoria de Neurociències i Comportament, i el doctor Jordi Rello en la categoria Interdisciplinària.

Clarivate ha publicat la llista dels científics més citats durant l'any 2022. Es tracta d'un dels rànquings amb més prestigi entre la comunitat acadèmica i científica internacional. Aquest any han estat inclosos quatre  investigadors del Vall Hebron Institut de Recerca (VHIR). 

Tres han estat reconeguts en la categoria de Neurociències i Comportament: Es tracta del Doctor Xavier Montalban, cap del Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, cap del Grup de Recerca en Neuroimmunologia Clínica del VHIR i director del Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat); el Doctor Àlex Rovira, cap del grup de Neuroradiologia del VHIR i Cap del Servei de Radiodiagnostic de Vall Hebron; i la doctora Mar Tintoré, neuròloga del Servei de Neurologia de Vall d'Hebron, investigadora principal del Grup de Recerca en Neuroimmunologia clínica del VHIR i coordinadora assistencial del Cemcat. Mentre que el Dr. Jordi Rello, cap del grup de Recerca Clínica/Innovació en la Pneumònia i Sèpsia (CRIPS) del VHIR ha entrat a la categoria Interdisciplinària.

Aquest rànquing s'ha elaborat amb la tecnologia de les dades de Web of ScienceTM i les mètriques d'InCitesTM proporcionades per Clarivate. Els investigadors han fet servir dades tant quantitatives com qualitatives per seleccionar les 6.938 que conformen aquesta llista, unes 300 més de les escollides l'any passat. Des del 2014 es considera un dels indicadors claus per descobrir quines persones tenen una influència àmplia i significativa en els seus camps de recerca.
 

 Es tracta d'un dels rànquings amb més prestigi entre la comunitat acadèmica i científica internacional.

Related news

In total, different projects of six research groups will be promoted, focusing on precision medicine and advanced therapies.

Dr. Carmen Espejo and Dr. Georgina Arrambide, researchers at Cemcat and Vall d'Hebron Research Institute, are the first authors of the article.

The research findings propose to modify the McDonald 2017 criteria, only in those in whom diagnosis using the current criteria is not possible.

Related professionals

Xavier Montalban Gairín

Xavier Montalban Gairín

Head of group
Clinical Neuroimmunology
Read more
Jordi Rello Condomines

Jordi Rello Condomines

Head of group
Clinical Research/Innovation in Pneumonia & Sepsis (CRIPS)
Read more
Alex Rovira Cañellas

Alex Rovira Cañellas

Head of group
Neuroradiology
Read more
Mar Tintore Subirana

Mar Tintore Subirana

Main researcher
Clinical Neuroimmunology
Read more

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.