Skip to main content
12/11/2021

Vall d'Hebron organitza la primera Setmana de la Innovació i la Ciència. T'hi vols apuntar?

Setmana Innovació i Ciència

12/11/2021

La Setmana de la Innovació i la Ciència a Vall d’Hebron seran cinc dies plens d’activitats relacionades amb la realitat virtual i augmentada, la robòtica, la simulació, el 3D, l’emprenedoria o la recerca.

Us presentem el programa de la Setmana de la Innovació i la Ciència a Vall d'Hebron que podràs consultar des de la web de la Setmana. Des d'aquesta web, podràs accedir al programa, consultar el detall de cada activitat i també inscriure't a les que més t'interessin!

La Setmana de la Innovació i la Ciència a Vall d’Hebron seran cinc dies plens d’activitats relacionades amb la realitat virtual i augmentada, la robòtica, la simulació, el 3D, l’emprenedoria o la recerca.

Proposem activitats per als i a les professionals de Vall d'Hebron i també d'altres institucions i activitats obertes a la societat per a adults i infants.

Algunes de les activitats dirigides a tots els i les professionals del sector que hi estiguin interessats són les taules rodones sobre "El paper de la realitat virtual i la realitat augmentada als hospitals del segle XXI"; "Nous models col·laboratius en R+D+I" o "Aplicacions de la robòtica en el sector salut".

A banda, els i les professionals de Vall d'Hebron també podran participar en tallers d'introducció al món de les tecnologies immersives, la impressió 3D i la metodologia del design thinking i experimentar la metodologia del serious game com a eina d’aprenentatge.

En les activitats dirigides a la ciutadania en general es podran visitar els espais més innovadors del Campus, assistir a una taula rodona sobre innovació i pacient o gaudir de l'humor i la recerca amb xerrades científiques que et sorprendran. El més petits podran participar en un taller amb robots i en un de científic on podran descobrir com es fan els medicaments. Durant tota la setmana també es podrà visitar l’exposició “L’altra mirada de la recerca".

Accedeix a la web de la Setmana i no et perdis cap activitat! I en aquest enllaç de la mateixa web podràs veure vídeos que expliquen com innovem a Vall d'Hebron.

Recorda que pots compartir-ho amb altres companys i amics i familiars. Us hi esperem!

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.