Skip to main content

Ester Navarro Correal

Sóc infermera i des que vaig acabar la carrera he estat desenvolupat la meva vida professional a la Vall d'Hebron. Els primers catorze anys vaig estar treballant dins l'àrea de Traumatologia, primer com infermera d'urgències, i més tard com infermera quirúrgica. Després vaig passar un any i mig a Docència, on vaig tenir l'oportunitat de conèixer l'hospital des d'una perspectiva global. Des de fas sis anys sóc la infermera de la Unitat d'atenció a pacients amb malaltia inflamatòria intestinal.

Institutions of which they are part

Multidisciplinary Nursing Research Group
Vall Hebron Institut de Recerca
Nurse
Digestive System
General Hospital
Activitat Professional
Des de 2011 sóc infermera de pràctica avançada de la UACC (Unitat Atenció Crohn i Colitis Ulcerosa) formant part d'un equip multidisciplinari format entre altres per digestòlegs, radiòlegs, cirurgians... Treballant per la salut del pacient des d’una visió del pacient com a centre de l’atenció.
Anteriorment vaig treballar durant un any i mig a la Unitat de Formació i Docència de la direcció d'Infermeria, on vaig tenir l’oportunitat de conèixer amb profunditat la complexitat d’un gran hospital com és l'Hospital de la Vall d’Hebron.
I des de l’any 1995 fins l'any 2009 vaig tenir l'oportunitat de treballar com infermera quirúrgica i d'urgències a l'àrea de Traumotolgia. Compaginant en aquells anys la meva activat en altres Hospitals com l'Hospital Asil de Granollers i l'Hospital de Mataró.
Activitat Docent
Com infermera de l’Hospital de la Vall d’Hebron he col·laborat activament en les pràctiques dels estudiants d'infermeria del nostre país i també dins del programa Erasmus.
També he participat en cursos de formació continuada dins i fora de l’àmbit del nostre Hospital
Formació
Sempre he estat una persona molt inquieta, per tant després de la Diplomatura que vaig acabar l’any 1995, vaig realitzar tot un seguit de Postgraus i Màsters: Infermeria Quirúrgica (1996), Infermeria en Traumatolgia (1997), Atenció Prehospitalària Urgent (1998), Màster en Gestión de Servicios de Enfermería (2011), Diplomada de Postgrau Autoformatiu per a Diplomats d’Infermeria CADI (2012) i actualment a punt de començar Màster Oficial universitari en Recerca en Salut.

Projects

Eficàcia d¿una intervenció educativa centrada en la persona, realitzada per infermeria en dones i homes amb Malaltia Inflamatòria Intestinal.

IP: Ester Navarro Correal
Collaborators: Laia Perez Lasarte
Funding agency: Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Funding: 73343.84
Reference: SLT008/18/00077
Duration: 01/07/2019 - 20/03/2021

Eficacia de una intervención educativa centrada en el paciente realizada por enfermería en pacientes con Enfermedad Inflamatoria Intestinal

IP: Ester Navarro Correal
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)297/2018
Duration: -

Intensificació per 9 mesos

IP: Ester Navarro Correal
Collaborators: Laia Perez Lasarte, Trinidad Gutierrez Morente
Funding agency: Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Funding: 20100
Reference: SLT002/16/00188
Duration: 03/04/2017 - 31/12/2017

La intervención enfermera motivacional breve de deshabituación tabáquica vía telefónica, es eficaz en los pacientes con enfermedad de Crohn

IP: Ester Navarro Correal
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)275/2013
Duration: -

Related news

A la sessió s’ha anunciat la primera convocatòria d’una beca d’intensificació coordinada per Vall d’Hebron que afavorirà la dedicació d’una infermera a projectes de recerca.

The work "Family presence during invasive procedures in pediatrics: perceptions, attitudes and practices of nurses" has received the Research Award of the General Council of Nursing in the category of Young Promises in Nursing Research.

The nurses Rosa Casado, Eva Gavilan and Miguel Ángel Robles from Vall Hebron Research have been three of the winners of the call for grants of the Col-legi this 2021

Related professionals

Estefania Cámara Morales

Estefania Cámara Morales

Multidisciplinary Nursing Research Group
Read more
Elisabet Gallart Vive

Elisabet Gallart Vive

Multidisciplinary Nursing Research Group
Read more
Laura  Hernandez  Castro

Laura Hernandez Castro

Research technician
Multidisciplinary Nursing Research Group
Read more
Sara Farrero Muñoz

Sara Farrero Muñoz

Multidisciplinary Nursing Research Group
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.