Skip to main content

Jaume Rigo Quera

Sóc metge oftalmòleg subespecialitzat en el tractament mèdic i quirúrgic del glaucoma. Actualment desenvolupo la meva activitat assistencial a l'Hospital Vall d'Hebron, al Parc Sanitari Pere Virgili i al CAP Chafarinas.

Institutions of which they are part

Predoctoral researcher
Ophtalmology
Vall Hebron Institut de Recerca
Doctor
Ophthalmology
General Hospital
Vaig completar la llicenciatura en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2010. Em vaig formar com a oftalmòleg dins el programa MIR a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, entre els anys 2011 i 2015. Des de l'any 2015 exerceixo com a metge adjunt al servei d’oftalmologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, al departament de glaucoma.Actualment la meva labor es desenvolupa entre les consultes externes de l’hospital, la consulta d’atenció primària al CAP Chafarinas, i a quiròfans de la unitat de CMA Parc Sanitari Pere Virgili, així com realitzant guàrdies localitzables. Dins el departament de glaucoma desenvolupo tasques assistencials en diagnòstic i seguiment dels pacients amb glaucoma i patologia relacionada, i tractament mèdic i quirúrgic del glaucoma. També realitzo tasques d’investigació dins el mateix departament, i de docència en sessions formatives adreçades a residents.Col·laboro com a subinvestigador oftalmòleg en diversos assajos clínics d’oncologia i hematologia coordinats pel VHIO.

Projects

Esnoper versus Ologen implants in Non-Penetrating Deep Sclerectomy: randomized clinical trial (EO-NPDS)

IP: Jaume Rigo Quera
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)31/2018
Duration: -

Resultados refractivos y estabilidad rotacional de la cirugía de cataratas mediante facoemulsificación e implante de lente intraocular monofocal tórica.

IP: Jaume Rigo Quera
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)95/2018
Duration: -

Retinal and cognitive dysfunction in type 2 diabetes: unraveling the common pathways and identification of patients at risk of dementia

IP: Rafael Simó Canonge
Collaborators: Marina Jimenez Iglesias, Mireia Turch Anguera, Cristina Hernández Pascual, Jaume Rigo Quera, Julia Vazquez de Sebastian, Queralt Martin Saladich, Helena Brosa Morros, Alejandro López Targa, Patricia Bogdanov Baruj, Gianluca Fatti , Randa Falah
Funding agency: EUROPEAN COMMISSION
Funding: 950410
Reference: RECOGNISED_H2020SC1BHC2019
Duration: 01/01/2020 - 31/12/2023

ESTUDIO SOBRE CARACTERÍSTICAS ANATÓMICAS Y FUNCIONALES DEL ÁNGULO IRIDOCORNEAL EN PACIENTES CON CIERRE ANGULAR PRIMARIO CRÓNICO EN NUESTRO MEDIO (CAPAC)

IP: Jaume Rigo Quera
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)328/2015
Duration: -

Related news

Dr. José García Arumi and Dr. Anna Duarri from the Ophthalmology research group at Vall Hebron Recerca lead the project. 

Related professionals

Maria Paretas Torrellas

Maria Paretas Torrellas

Research technician
Ophtalmology
Read more
Nerea Sevilla Rododreda

Nerea Sevilla Rododreda

Ophtalmology
Read more
Margarita Calduch Dordal

Margarita Calduch Dordal

Research technician
Ophtalmology
Read more
Sandra  Banderas García

Sandra Banderas García

Ophtalmology
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.