Skip to main content

Maria del Pilar Reimundo Diaz-Fierros

Sóc doctora en Biologia i facultatiu especialista del Servei de Bioquímica Clínica. El meu interès per les ciències de la salut i l'assistència sanitària em van encaminar al laboratori clínic des de molt d'hora, desenvolupant actualment la meva activitat professional al laboratori d'embriologia de l'Àrea de Reproducció Assistida de l'Hospital Vall d'Hebron.

Institutions of which they are part

Postdoctoral researcher
Clinical Biochemistry
Vall Hebron Institut de Recerca
Biologist
Laboratoris Clínics
Cross-departmental services
Activitat formativa L'any 2006 em vaig llicenciar en Biologia per la Universitat d'Oviedo i l'any 2011 vaig defensar la meva tesi doctoral amb qualificació d'Excel·lent Cum Laude gràcies a una beca de formació de professorat universitari del Ministeri d'Educació i Ciència. Seguidament, vaig treballar com a investigadora postdoctoral durant un any a la mateixa universitat col·laborant amb diferents projectes d'investigació. L'any 2013 vaig obtenir una plaça de biòleg intern resident (BIR) en el Servei de Bioquímica dels Laboratoris Clínics de l'hospital Vall d'Hebron i durant l'últim any de la meva residència em vaig especialitzar en el terreny de la reproducció assistida, realitzant el Màster de Citogenètica i Biologia de la Reproducció de la Universitat Autònoma de Barcelona. Experiència investigadora Des dels inicis de la meva tesi doctoral fins al moment actual he estat vinculada al món de la investigació. Com a conseqüència vaig realitzar dues estades de recerca, a la Universitat de Santiago de Compostel·la i al Centre Superior d'Investigació en Salut Pública de València, i he participat en diversos articles d'investigació en revistes indexades així com en comunicacions científiques a congressos especialitzats. Experiència professional L'any 2017 em vaig incorporar com a facultatiu especialista al Servei de Bioquímica Clínica de l'hospital Vall d'Hebron, desenvolupant la meva activitat assistencial al laboratori d'embriologia de l'Área de Reproducció Assistida des d'on atenem a pacients amb problemes de fertilitat.

Research lines

Mejora del proceso de fertilización in vitro

IP: Maria del Pilar Reimundo Diaz-Fierros, Andrea Arias Garcia

Projects

Búsqueda de posibles dianas terapéuticas en la región del gen x del virus de la hepatitis B en base al estudio de conservación de dicha región mediante secuenciación masiva.

IP: Francisco Rodríguez Frias
Collaborators: Lluis Castells Fusté, Maria del Mar Riveiro Barciela, Maria del Pilar Reimundo Diaz-Fierros, Andrea Caballero Garralda
Funding agency: Instituto de Salud Carlos III
Funding: 110715
Reference: PI15/00856
Duration: 01/01/2016 - 30/06/2019

Related news

As age increases in men, the concentration of the hormone in the blood drops and this increases the likelihood of severe progression of the infection in COVID-19 patients

Related professionals

Marta Vila Salvador

Marta Vila Salvador

Research technician
Clinical Biochemistry
Read more
José Antonio Arranz  Amo

José Antonio Arranz Amo

Predoctoral researcher
Clinical Biochemistry
Read more
Andrea Caballero Garralda

Andrea Caballero Garralda

Postdoctoral researcher
Clinical Biochemistry
Read more
Angels Esteban Pepio

Angels Esteban Pepio

Research technician
Clinical Biochemistry
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.