Skip to main content

Marta Aurora Rubiera Del Fueyo

Des que vaig acabar la meva residència de Neurologia el 2005, m'he dedicat a l'ictus, tant en l'àmbit d'assistència, treballant en la cura directa de pacients en la Unitat d'Ictus de l'Hospital Vall d'Hebron, com des del punt de vista d'investigació. He enfocat la meva investigació al maneig de l'ictus agut a nivell pre i intrahospitalari a la Unitat d'Ictus, als tractaments de reperfusió i a la prevenció secundària posterior.

Institutions of which they are part

Vall Hebron Institut de Recerca
Doctor
Neurology
General Hospital
Pertanyo al grup d'ictus i malalties vascular del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). El nostre grup té una àmplia experiència en el camp de recerca d'ictus.Som caps en l'estudi d'organització de xarxa d'ictus aguda. I aquesta experiència és mostrada per publicacions en revistes internacionals de factor d'impacte alt i col·laboració dins de xarxes recerca nacional i internacional.Personalment, després d'acabar la meva residència en Neurologia el 2004, he enfocat la recerca dins l'Ictus. Durant els últims anys he estudiat els factors associats amb l'èxit de tractament intravenós i endovascular de la xarxa d'ictus agut. I també he completat un màster en Gerència de Centres de Salut i Serveis de la Universitat de Barcelona.Finalment, he estat enfocada en el desenvolupament d'aplicacions i eines intel·ligents per promoure el valor d'avaluació de cura de sanitat basada en la prevenció secundària de pacients d'ictus. El meu l'índex de publicacions és 43 (34 des de 2015), amb 10135 citacions (d'ells, 7285 des de 2015), i al 2014 vaig adreçar una Tesi Doctoral del nostre grup.
A més de l'activitat d'assistència directa de l'organització i el tractament de pacients d'ictus a la Unitat d'Ictus de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, sóc responsable de la Unitat d'Ictus que prepara residents de neurologia local i visitants nacionals i estrangers.Col·laboro activament en gerència i projectes d'organització a l'Institut Català de la Salut dins el PADE-*ICS projecte. També sóc membre de diverses organitzacions d'ictus internacionals.

Projects

VALIDATE: Validation of a Trustworthy AI-based Clinical Decision Support System for Improving Patient Outcome in Acute Stroke Treatment

IP: Marta Aurora Rubiera Del Fueyo
Collaborators: -
Funding agency: EUROPEAN COMMISSION
Funding: 567950
Reference: VALIDATE_HE-HLTH-DISEASE21
Duration: 01/05/2022 - 30/04/2026

PREdicting RIsk in StroKe: individualized treatment for stroke patients with high-risk profiles: compliance, vascular risk factors, complications and functionality (PRERISK)

IP: Marta Aurora Rubiera Del Fueyo
Collaborators: Estefania Montiel
Funding agency: Instituto de Salud Carlos III
Funding: 90750
Reference: PI20/01768
Duration: 01/01/2021 - 31/12/2023

PAPER DE LA TERÀPIA MUSICAL PASSIVA EN LA MILLORA DEL PRONÒSTIC FUNCIONAL DESPRÉS DE PATIR UN ICTUS

IP: Marta Aurora Rubiera Del Fueyo
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)11/2019
Duration: -

Comparación de las medidas de VOLUMen del infarto en pacientes con ICTUS isquémico agudo mediante el software e-ASPECTS y las medidas manuales en TC simple y TC perfusión cerebral (VOLUMICTUS)

IP: Marta Aurora Rubiera Del Fueyo
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)212/2018
Duration: -

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.