Pasar al contenido principal

Marta Aurora Rubiera Del Fueyo

Des que vaig acabar la meva residència de Neurologia el 2005, m'he dedicat a l'ictus, tant en l'àmbit d'assistència, treballant en la cura directa de pacients en la Unitat d'Ictus de l'Hospital Vall d'Hebron, com des del punt de vista d'investigació. He enfocat la meva investigació al maneig de l'ictus agut a nivell pre i intrahospitalari a la Unitat d'Ictus, als tractaments de reperfusió i a la prevenció secundària posterior.

Instituciones de las que forman parte

Vall Hebron Institut de Recerca
Médico
Neurología
Hospital General
Pertanyo al grup d'ictus i malalties vascular del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). El nostre grup té una àmplia experiència en el camp de recerca d'ictus.Som caps en l'estudi d'organització de xarxa d'ictus aguda. I aquesta experiència és mostrada per publicacions en revistes internacionals de factor d'impacte alt i col·laboració dins de xarxes recerca nacional i internacional.Personalment, després d'acabar la meva residència en Neurologia el 2004, he enfocat la recerca dins l'Ictus. Durant els últims anys he estudiat els factors associats amb l'èxit de tractament intravenós i endovascular de la xarxa d'ictus agut. I també he completat un màster en Gerència de Centres de Salut i Serveis de la Universitat de Barcelona.Finalment, he estat enfocada en el desenvolupament d'aplicacions i eines intel·ligents per promoure el valor d'avaluació de cura de sanitat basada en la prevenció secundària de pacients d'ictus. El meu l'índex de publicacions és 43 (34 des de 2015), amb 10135 citacions (d'ells, 7285 des de 2015), i al 2014 vaig adreçar una Tesi Doctoral del nostre grup.
A més de l'activitat d'assistència directa de l'organització i el tractament de pacients d'ictus a la Unitat d'Ictus de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, sóc responsable de la Unitat d'Ictus que prepara residents de neurologia local i visitants nacionals i estrangers.Col·laboro activament en gerència i projectes d'organització a l'Institut Català de la Salut dins el PADE-*ICS projecte. També sóc membre de diverses organitzacions d'ictus internacionals.

Proyectos

VALIDATE: Validation of a Trustworthy AI-based Clinical Decision Support System for Improving Patient Outcome in Acute Stroke Treatment

IP: Marta Aurora Rubiera Del Fueyo
Colaboradores: -
Entidad financiadora: EUROPEAN COMMISSION
Financiación: 567950
Referencia: VALIDATE_HE-HLTH-DISEASE21
Duración: 01/05/2022 - 30/04/2026

PREdicting RIsk in StroKe: individualized treatment for stroke patients with high-risk profiles: compliance, vascular risk factors, complications and functionality (PRERISK)

IP: Marta Aurora Rubiera Del Fueyo
Colaboradores: Estefania Montiel
Entidad financiadora: Instituto de Salud Carlos III
Financiación: 90750
Referencia: PI20/01768
Duración: 01/01/2021 - 31/12/2023

PAPER DE LA TERÀPIA MUSICAL PASSIVA EN LA MILLORA DEL PRONÒSTIC FUNCIONAL DESPRÉS DE PATIR UN ICTUS

IP: Marta Aurora Rubiera Del Fueyo
Colaboradores: -
Entidad financiadora:
Financiación:
Referencia: PR(AG)11/2019
Duración: -

Comparación de las medidas de VOLUMen del infarto en pacientes con ICTUS isquémico agudo mediante el software e-ASPECTS y las medidas manuales en TC simple y TC perfusión cerebral (VOLUMICTUS)

IP: Marta Aurora Rubiera Del Fueyo
Colaboradores: -
Entidad financiadora:
Financiación:
Referencia: PR(AG)212/2018
Duración: -

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus es un parque de referencia mundial donde la asistencia, la investigación, la docencia y la innovación se dan la mano.