Skip to main content

Sara Martin Nalda

Sóc adjunta al servei d'oftalmologia des de juny de 2007 i formo part de la secció de còrnia i superfície ocular. En els últims anys he estat bolcada (juntament amb els meus companys de secció) en el desenvolupament i realització de tots els tipus de trasplantament corneal.

Institutions of which they are part

Ophtalmology
Vall Hebron Institut de Recerca
Doctor
Ophthalmology
General Hospital
Vaig fer la residència MIR d'oftalmologia a l'Hospital Vall d'Hebron (2003- 2007) i en acabar em vaig incorporar com a adjunta del servei d'oftalmologia. Des de llavors sóc membre de l'equip de trasplantaments de còrnia i reconstrucció complexa de la superfície ocular juntament amb els doctors Javier Puig Galy i Laia Bisbe López.Actualment realitzo tots els tipus de trasplantaments corneals (queratoplàstia penetrant, queratoplàstia lamel·lar anterior profunda i queratoplàstia lamel·lar posterior, DMEK i DSAEK). La tècnica DMEK la portem realitzant des de l'any 2013 amb excel·lents resultats.- Activitat docent:Sóc associada clínica de la facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 2014 fins a l'actualitat i col·laboro en la formació de residents a programa MIR en el servei d'oftalmologia de l'Hospital Vall d'Hebron.
- Activitat de recerca:He participat com a investigadora principal o col·laboradora en diversos projectes d'investigació. Tenim gran experiència en el tractament amb derivats hemàtics en patologia greu de la superfície ocular i actualment estem realitzant un estudi multicèntric sobre l'ús de col·liri de plasma de cordó en aquests casos.- Publicacions:Sóc autora i col·laboradora en diverses publicacions i he presentat vídeos i comunicacions en congressos nacionals i internacionals.- Altres col·laboracions:He participat també en projectes d'ajuda al desenvolupament en altres països com al Vietnam col·laborant en la lluita contra el tracoma (realitzant cirurgies palpebrals i de reconstrucció de superfície ocular) i en Etiòpia realitzant cirurgies de cataracta.

Projects

PREVALENCIA DE QUERATOCONO Y OJO SECO EN PACIENTES AFECTOS DE ESCLERODERMIA Y SU CORRELACIÓN CON ANTICUERPOS, SUBTIPOS Y MANIFESTACIONES VISCERALES

IP: Sara Martin Nalda
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)44/2016
Duration: -

Related news

Dr. José García Arumi and Dr. Anna Duarri from the Ophthalmology research group at Vall Hebron Recerca lead the project. 

Related professionals

Maria Paretas Torrellas

Maria Paretas Torrellas

Research technician
Ophtalmology
Read more
Nerea Sevilla Rododreda

Nerea Sevilla Rododreda

Ophtalmology
Read more
Margarita Calduch Dordal

Margarita Calduch Dordal

Research technician
Ophtalmology
Read more
Sandra  Banderas García

Sandra Banderas García

Ophtalmology
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.