Skip to main content
30/03/2023

L’Agència Europea de Medicaments autoritza la vacuna d'HIPRA contra la COVID-19 com a dosi de reforç

Assaig clínic Fase III HIPRA

30/03/2023

El VHIR va participar activament en l'assaig clínic d'aquesta vacuna que avaluava la seguretat, la tolerabilitat i l'eficàcia.

El Comitè de Medicaments d'Ús Humà de l'Agència Europea de Medicaments (EMA, per les seves sigles en anglès) ha donat el seu vistiplau a l'autorització de la vacuna contra la COVID-19 d'HIPRA, coneguda comercialment com a 'Bimervax', com a dosi de reforç en persones majors de 16 anys que hagin estat vacunades prèviament, almenys sis mesos abans, amb una vacuna de Pfizer o Moderna.

L'informe de l'EMA conclou que ja es disposa de dades prou sòlides sobre la qualitat, seguretat i immunogenicitat de la vacuna per a recomanar la seva autorització de comercialització a la UE.

El Vall d'Hebron Institut de Recerca va participar activament en l'assaig clínic d'aquesta vacuna que avaluava la seguretat, la tolerabilitat i l'eficàcia de la dosi de reforç de la vacuna d'HIPRA contra la COVID-19 en un grup de persones vacunades amb tres dosis de Comirnaty (Pfizer) o amb dues dosis de la vacuna Comirnaty més el booster de la vacuna d'HIPRA.

Bimervax, desenvolupada per HIPRA, és una vacuna de proteïna recombinant adjuvada, basada en un heterodímer de fusió del domini d'unió al receptor (RBD) que conté les variants B.1.1.7 (alfa) i B.1.351 (beta) del SARS-CoV-2.

Pots consultar més informació en aquest enllaç.

Related news

The platform offers health workers the latest information on infectious and tropical diseases and also serves as a training tool.

Representants de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria de Vall d’Hebron i el grup de recerca d'Infecció i Immunitat al pacient pediàtric del VHIR van participar en taules rodones al congrés i van rebre premis.

Els actes amb motiu del Dia de les Malalties Minoritàries fan possible que pacients amb malalties diferents es trobin i s’ajudin

Related professionals

Gabriela Cecilia Maure

Gabriela Cecilia Maure

Research technician
Epidemiology and Public Health
Read more
Jose Angel Rodrigo Pendás

Jose Angel Rodrigo Pendás

Main researcher
Epidemiology and Public Health
Read more
Lluis Armadans Gil

Lluis Armadans Gil

Main researcher
Epidemiology and Public Health
Read more
Ingrid Carbones Fargas

Ingrid Carbones Fargas

Research technician
Epidemiology and Public Health
Read more

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.