Skip to main content
28/02/2022

L’exposició ‘L'altra mirada de la recerca’ comença la seva itinerància per diversos espais de Catalunya

Exposició fotografia científica La Maquinista
Exposició Fotografia Científica Igualada
Magma retinal Patricia Bogdanov

28/02/2022

La selecció d’imatges que forma la mostra ‘L’altra mirada de la recerca’ ha estat escollida entre les millors fotografies dels 11 anys del Concurs de Fotografia Científica del Campus Vall d’Hebron.

L’exposició de fotografia científica de Vall d’Hebron ‘L'altra mirada de la recerca’ es va presentar per primera vegada el gener de 2021 al Palau Robert, on va estar disponible prop de dos mesos. Des del novembre de 2021 fins al febrer de 2022, la va acollir el vestíbul de l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona de Vall d’Hebron. Va començar a recórrer el territori català amb parades a Igualada, a Westfield Glòries de Barcelona i Westfield La Maquinista de Barcelona.

Des del 3 de febrer i fins a l'11 de maig, es podrà visitar al Vestíbul del Centre Corporatiu de l’Institut Català de la Salut (Gran Via de les Corts Catalanes, 587) de dilluns a divendres de 9:00h a 15:00h.

‘L’altra mirada de la recerca’ inclou una selecció d’imatges seleccionades entre les millors fotografies dels 11 anys del Concurs de Fotografia Científica del Campus Vall d’Hebron. Fins ara, l’exposició incloïa fotografies presentades fins al concurs de 2020 i, en aquesta nova fase, s’incorporen algunes de les imatges guanyadores de l'edició de 2021. Les fotografies que formen part de la mostra, seleccionades entre un total de més de 600 presentades, confeccionen un relat artístic d’allò que els científics veuen, experimenten i investiguen en el seu dia a dia, a simple vista o a través d’un microscopi. Gràcies a la interacció entre ciència i art, l’exposició fa possible mostrar a la societat la recerca des d’una perspectiva innovadora a través de la bellesa de les imatges.

Related news

The investment will enable D-Sight to progress with the first phase of clinical validation of their drug for early-stage diabetic retinopathy and glaucoma.

The Alberto Sols Award recognizes his contributions to diabetes research, including the description of the mechanisms of neurodegeneration in diabetic retinopathy, as well as new therapeutic strategies and early neuroprotective pathways.

A study involving the Vall d'Hebron Research Institute (VHIR) shows that moderate and high caffeine consumption is associated with a 65% reduction of the risk of suffering diabetic retinopathy in people with type 2 diabetes.

Related professionals

Carles Zafon Llopis

Carles Zafon Llopis

Diabetes and Metabolism
Read more
Hugo Ramos Abellan

Hugo Ramos Abellan

Predoctoral researcher
Diabetes and Metabolism
Read more
Rafael Simó Canonge

Rafael Simó Canonge

Head of group
Diabetes and Metabolism
Read more
Olga Simó Servat

Olga Simó Servat

Main researcher
Diabetes and Metabolism
Read more

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.