Skip to main content

HOSPITAL

28/02/2022

L’exposició ‘L'altra mirada de la recerca’ comença la seva itinerància per diversos espais de Catalunya

Exposició fotografia científica La Maquinista
Exposició Fotografia Científica Igualada
Magma retinal Patricia Bogdanov

28/02/2022

La selecció d’imatges que forma la mostra ‘L’altra mirada de la recerca’ ha estat escollida entre les millors fotografies dels 11 anys del Concurs de Fotografia Científica del Campus Vall d’Hebron.

L’exposició de fotografia científica de Vall d’Hebron ‘L'altra mirada de la recerca’ es va presentar per primera vegada al gener de 2021 al Palau Robert, on va estar disponible prop de dos mesos. Des del novembre de 2021 fins el febrer de 2022, la va acollir el vestíbul de l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona de Vall d’Hebron. Va començar a recórrer el territori català amb parades a Igualada i a Westfield Glòries de Barcelona.

Des del 2 de setembre i fins el 31 de gener, es podrà visitar a la Planta 0 (davant la botiga Xiaomi) del centre comercial Westfield La Maquinista de Barcelona de dilluns a dissabte de 9:30h a 22h.

‘L’altra mirada de la recerca’ inclou una selecció d’imatges seleccionades entre les millors fotografies dels 11 anys del Concurs de Fotografia Científica del Campus Vall d’Hebron. Fins ara, l’exposició incloïa fotografies presentades fins el concurs de 2020 i, en aquesta nova fase, s’incorporen algunes de les imatges guanyadores de la última edició del concurs, celebrat el 2021. Les fotografies que formen part de la mostra, seleccionades entre un total de més de 600 presentades, confeccionen un relat artístic d’allò que els científics veuen, experimenten i investiguen en el seu dia a dia, a simple vista o a través d’un microscopi. Gràcies a la interacció entre ciència i art, l’exposició fa possible mostrar a la societat la recerca des d’una perspectiva innovadora a través de la bellesa de les imatges.

Related news

En les consultes de la Unitat de Tractament Integral de l’Obesitat de Vall d’Hebron els avenços de la recerca estan molt presents, ja sigui en forma d’assaig clínic o mitjançant la utilització d’unes ulleres de realitat virtual.

Onze investigadors i investigadores de Vall d’Hebron faran xerrades i tallers amb l’objectiu d’apropar la ciència a tothom.

The head of the Medical Molecular Imaging group at VHIR received the recognition for the best poster presentation for a study on myocardial insulin resistance and cardiovascular risk.

Related professionals

Alba Rojano Toimil

Alba Rojano Toimil

Predoctoral researcher
Diabetes and Metabolism
Read more
Rosario Pardo  Diaz

Rosario Pardo Diaz

Research technician
Diabetes and Metabolism
Read more
Patricia Bogdanov Baruj

Patricia Bogdanov Baruj

Postdoctoral researcher
Diabetes and Metabolism
Read more
Eva Sanz Sapera

Eva Sanz Sapera

Predoctoral researcher
Diabetes and Metabolism
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.