Skip to main content

Estudi sobre els patrons de consum habitual de l'alcohol en població jove

Des de Vall d'Hebron estem buscant 200 persones voluntàries sanes d'entre 18 i 30 anys per a participar en un estudi sobre els patrons de consum habitual de l'alcohol en població jove, en el marc del projecte StopALD.

El projecte StopALD: Aturar la malaltia hepàtica relacionada amb el consum d'alcohol pretén identificar pacients amb ALD avançada durant les fases asimptomàtiques de la malaltia, així com identificar els factors relacionats amb la manca de detecció precoç per millorar i implementar intervencions per abordar tant la necessitat d'un diagnòstic al més aviat possible de l'ALD com el consum excessiu d'alcohol entre els joves abans que es desenvolupi la malaltia hepàtica.

Aquest projecte es considera una prioritat en la prevenció de la salut, ja que el consum excessiu d'alcohol és un dels principals factors de risc de discapacitat i mort evitable. Aquesta patologia és la principal causa de cirrosi a nivell mundial i és responsable del 60% de les cirrosis a Europa i Amèrica del Nord. 

 

Qui pot participar a l'estudi?

  • Persones entre 18 i 30 anys.
  • Sense cap patologia hepàtica prèvia.

 

Com funciona l'estudi?

L'estudi consisteix a emplenar uns qüestionaris sobre hàbits de vida, factors demogràfics i socials.

 

Vols participar?

Les persones interessades a participar heu d'omplir el formulari que trobareu a continuació.

 

* El projecte StopALD ha rebut subvenció de l'Ajuntament de Barcelona i la Fundació "la Caixa" en el marc del Pla Barcelona Ciència 2020-2023.

Formulari de contacte

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

The Vall d’Hebron University Hospital Foundation - Research Institute (VHIR) will process your personal data for the management of your consultation. For more information on the processing of your data, see the VHIR Privacy Policy. You can exercise your rights of access, rectification, deletion, limitation, opposition and portability by notifying the Data Protection Officer (dpd@ticsalutsocial.cat) or the VHIR Legal Unit (lopd@vhir.org).