Skip to main content

Esperanza Zuriguel Pérez

A l’Hospital, cada dia les infermeres realitzen centenars d’intervencions cuidadores que eviten complicacions i discapacitats. Des de l’any 2007 estic donant suport als professionals infermers i als tècnics en cures en la millora de la seva vigilància i protecció de la seguretat de les persones ateses, orientant les cures a la prevenció, detecció i intervenció precoç de problemes físics i emocionals. Aquest suport consisteix a reforçar i ampliar coneixements, i vetllar per uns registres que garanteixin tot el que estan fent les infermeres i tècnics auxiliars en la cura dels pacients. Aquesta és la meva contribució per tal de mantenir l’excel•lència de la pràctica clínica en les cures.

Institutions of which they are part

Head of group
Multidisciplinary Nursing Research Group
Vall Hebron Institut de Recerca
Nurse
Nursing Management
Cross-departmental services
Doctora en ciències infermeres per la Universitat de Barcelona i màster universitari en lideratge i gestió dels serveis infermers. Des del 1984 fins a l'any 2007 he desenvolupat les meves competències com a infermera assistencial en unitats d'hospitalització de l'Hospital Universitari de Bellvitge, i com a infermera quirúrgica a l'Hospital Vall d'Hebron. Fins a l'actualitat sóc infermera de suport de cures de la Unitat de Gestió del Coneixement i Avaluació. Sóc docent en diversos cursos de formació continuada i postgraduada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Sóc investigadora principal de l'equip d'investigació de Recerca en Cures del VHIR, Actualment estic investigant el pensament crític aplicat a la pràctica clínica. Per altra banda, he publicat nombrosos articles i sóc coautora de diversos llibres.

Projects

Sistema de clasificación de pacientes de cuidados agudos a intensivos en el ámbito pediátrico.

IP: Esperanza Zuriguel Pérez
Collaborators: Mª del Carmen Gomez Martin, Sara López Branchadell, Dunia Ben Lachhab Sancho
Funding agency: Instituto de Salud Carlos III
Funding: 17545
Reference: PI21/00590
Duration: 01/01/2022 - 31/12/2024

MÁS INTENSIVOS QUE AGUDOS (MIA). Evaluación del impacto de la intensidad de cuidados en los resultados clínicos de los pacientes adultos hospitalizados.

IP: Esperanza Zuriguel Pérez
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)89/2019
Duration: -

Validación del cuestionario "Nursing Critical Thinking in Clinical Practice" en estudiantes de Grado en Enfermería: estudio multicéntrico.

IP: Esperanza Zuriguel Pérez
Collaborators: -
Funding agency: FUNDACIÓ INFERMERIA I SOCIETAT
Funding: 3685
Reference: PR-344/2019
Duration: 08/10/2019 - 08/10/2021

Validación del cuestionario de Evaluación del Pensamiento Crítico en la Práctica Enfermera "Nursing Critical Thinking in Clinical Practice Questionnaire" (N-CT-4 Students) en estudiantes de Grado de enfermería: estudio multicéntrico .

IP: Esperanza Zuriguel Pérez
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AG)230/2019
Duration: -

Related news

The studies aim, one, to determine the level of humanization of pediatric ICUs in Catalonia, and, the other, to improve postoperative pain management of minor patients with cognitive disabilities.

The VHIR and CEMCAT nurse has been recognized for his leadership of the Catalonia Expert Patient program in this disease.

During the session, the first call for an intensification grant coordinated by Vall d’Hebron was announced, which will make it easier for nurses to participate in research projects.

Related professionals

Julia German Cortes

Julia German Cortes

Research technician
Drug Delivery and Targeting
Read more
Ana  Pérez González

Ana Pérez González

Read more
Amador Garcia  Ruiz de Gordejuela

Amador Garcia Ruiz de Gordejuela

Postdoctoral researcher
General Surgery
Read more
Maria Antònia Agustí Escasany

Maria Antònia Agustí Escasany

Head of group
Clinical Pharmacology
Read more

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.