Skip to main content

Julio Herrero García

Sóc metge, especialitzat en reproducció humana amb molts d'anys d'experiència en el camp de la medicina reproductiva. Actualment exerceixo de cap de secció de la unitat de reproducció assistida i endocrinologia ginecològica de l'Hospital Vall d'Hebron.

Institutions of which they are part

Maternal and Fetal Medicine
Vall Hebron Institut de Recerca
Head of Section
Obstetrícia i Medicina Reproductiva
Children's Hospital and Woman's Hospital
Julio Herrero García
Vaig realitzar la meva formació en ginecologia i obstetrícia en l'Hospital Universitari de Giessen, Alemanya. Des del 2002 treballo com a metge adjunt del Servei d'Obstetrícia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. 
 
Vaig obtenir el títol de doctor en medicina per la meva tesi doctoral publicada el 1998. Des del 2015 desenvolupo tasques de direcció com a Cap de la Secció de Reproducció Assistida i Endocrinologia Ginecològica.La investigació i la divulgació científica ha estat sempre una de les meves inquietuds amb 31 publicacions amb factor d'impacte, 53 contribucions a llibres, 9 llibres com a editor i més de 150 conferències nacionals i internacionals en l'àmbit de la reproducció humana.

Projects

Evaluación de los posibles efectos de el LEPIDIUM MEYEN II (Maca) en los parámetros de valoración de los seminogramas alterados en pacientes que acuden a la consulta de reproducción asistida de Hospital Vall d'Hebron.

IP: Julio Herrero García
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AMI)17/2008
Duration: -

Utilidad de la dehidroepiandrostenodiona (DHEA) en los tratamientos de fecundación in vitro (FIV) en mujeres con baja respuesta al tratamiento convencional de estimulación ovárica controlada.

IP: Julio Herrero García
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(AMI)02/2007
Duration: -

Comparación entre inseminación intrauterina única contra inseminación intrauterina doble

IP: Julio Herrero García
Collaborators: -
Funding agency:
Funding:
Reference: PR(MI)70/2003
Duration: -

Related news

Les dones representen un 72% del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus: hem celebrat el 8-M amb un acte on les nostres professionals han estat les protagonistes.

Hakima Ouaarab Essadek, del Centre de Salut Internacional i Malalties Transmissibles Drassanes-Vall d'Hebron, assessorarà en el Departament de Salut en l’abordatge de les desigualtats de gènere.

The vaccines offer high protection against severe COVID-19 symptoms, with an effectiveness of up to 91% in infected women who had received the complete vaccination regimen and a booster dose.

Related professionals

Raquel  Barquin Del Pino

Raquel Barquin Del Pino

Clinical Biochemistry
Read more
José Manuel Domínguez González

José Manuel Domínguez González

Read more
Adoración Nieto Ruiz

Adoración Nieto Ruiz

Multidisciplinary Nursing Research Group
Read more
Montserrat Munill Ferrer

Montserrat Munill Ferrer

New Technologies and Craniofacial Microsurgery
Read more

Subscribe to our newsletters and be part of the Campus life

We are a world-leading healthcare complex where healthcare, research, teaching and innovation go hand in hand.