Skip to main content
04/04/2024 - 15:00

Vall d'Hebron Talks 'VIH i salut emocional'

Etiqueta Vall d'Hebron Talks

Ponent:  Dra. Silvina Magnani, psicòloga i Terapeuta Gestalt (Insititut Gestalt, Barcelona). Unitat de VIH/ITS del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i de recerca  del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Tractarem aspectes emocionals i psicològics associats al viure amb el VIH. Quins factors influeixen en la qualitat de vida (CVRS). Estils d'afrontar el moment del diagnòstic i en conviure amb el VIH, gestió de l'estat anímic i emocional des de la perspectiva de la salut mental.

Moderadors: 

*Dr. Jordi Navarro, metge especialista en Medicina Interna de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron amb activitat centrada exclusivament a l'àrea de les Malalties Infeccioses, focalitzat en l'atenció a les persones amb VIH. Les àrees d'interès són la coinfecció amb el virus de l'hepatitis C, així com la resta de patologies que s'associen a la infecció pel VIH.

*Dr. Adrià Curran Fàbregas, metge especialista en Medicina Interna. Des del 2005 treballa al Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. La seva activitat assistencial i de recerca està basada en la infecció per VIH, les infeccions de transmissió sexual (ITS) i la infecció pel virus del papil·loma humà (VPH). També és investigador principal del Grup de Recerca de Malalties infeccioses, Vall Hebron Institut de Recerca.

*Juanse Hernández, és llicenciat en Filologia Clàssica, president i editor científic sènior de l'entitat comunitària Grup de Treball sobre Tractaments del VIH (gTt-VIH) des de l'any 1997. Membre del Comitè Científic de la Cohort PISCIS i de la Cohort de la Xarxa de Investigació a Sida (CoRIS). Participa de manera activa en la defensa i promoció dels drets de les persones amb el VIH, especialment dels relacionats amb la salut.

Per assistir-hi per Zoom, inscriu-te aquí: https://gencat.zoom.us/webinar/register/WN_hM1EaiRkRoqD8HC6ypy1Zw