Pasar al contenido principal
31/08/2022 - 09:00

L’exposició "L'altra mirada de la recerca" continua la seva itinerància per diversos espais de Catalunya

Etiqueta Jornades

La selecció d’imatges que forma la mostra ‘L’altra mirada de la recerca’ ha estat escollida entre les millors fotografies dels 11 anys del Concurs de Fotografia Científica del Campus Vall d’Hebron.

L’exposició de fotografia científica de Vall d’Hebron ‘L'altra mirada de la recerca’ es va presentar per primera vegada al gener de 2021 al Palau Robert, on va estar disponible prop de dos mesos. Des del novembre de 2021 fins el febrer de 2022, la va acollir el vestíbul de l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona de Vall d’Hebron. Va començar a recórrer el territori català amb una primera parada a Igualada. Altres espais de Catalunya acolliran l’exposició, com ara els centres comercials Westfield Glòries (abril-agost) i Westfield La Maquinista (novembre, desembre, gener) a Barcelona.

Fins el 31 d'agost es podrà visitar a la Planta Alta Carrefour del centre comercial Westfield Glòries de Barcelona de dilluns a dissabte de 9h a 21h.

En el marc d’aquesta exposició, el 10 de març a les 19h tindrà lloc la xerrada online “Què hi ha darrere de les imatges científiques?”, a càrrec de la Dra. Patricia Bogdanov, investigadora del grup de recerca en Diabetis i Metabolisme del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i una de les investigadores que més han participat en el concurs de fotografia al llarg dels anys. Podràs connectar-te a la sessió a través d’aquest enllaç.

‘L’altra mirada de la recerca’ inclou una selecció d’imatges seleccionades entre les millors fotografies dels 11 anys del Concurs de Fotografia Científica del Campus Vall d’Hebron. Fins ara, l’exposició incloïa fotografies presentades fins el concurs de 2020 i, en aquesta nova fase, s’incorporen algunes de les imatges guanyadores de la última edició del concurs, celebrat el 2021. Les fotografies que formen part de la mostra, seleccionades entre un total de més de 600 presentades, confeccionen un relat artístic d’allò que els científics veuen, experimenten i investiguen en el seu dia a dia, a simple vista o a través d’un microscopi. Gràcies a la interacció entre ciència i art, l’exposició fa possible mostrar a la societat la recerca des d’una perspectiva innovadora a través de la bellesa de les imatges.