Pasar al contenido principal

Licitaciones

El VHIR publica en esta página toda la información sobre contratación pública actual. Busca qué licitación te interesa y consulta la documentación disponible.

Contractació d’un servei per a la realització de campanyes de captació de fons per al 2023 (face - to - face), i destinat a la Unitat de Mecenatge de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR)

Servei de validació de funcionament, subministrament i substitució de filtres de les vitrines d'aspiració de gasos, cabines de flux laminar i cabines de seguretat biològica per Serveis Generals i Infraestructures de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron- Institut de Recerca (VHIR).

Servei per a l'’assessorament i coordinació de la Plataforma de Data Science de la Unitat d’Estadística i Bioinformàtica dels serveis centifico-tècnics de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).

Subministrament de dos transformadors de mitja tensió de 2.500 kva al nou edifici de recerca a càrrec de Serveis Generals i Infraestructures de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron- Institut de Recerca (VHIR).

Subministrament de material de neteja a càrrec de Serveis Generals i Infraestructures de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron- Institut de Recerca (VHIR).

Servicios para evaluación preclínica de un colirio de sitagliptina destinado al Grupo de investigación de diabetes y metabolismo de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).

Servei de validació de funcionament, subministrament i substitució de filtres de les vitrines d'aspiració de gasos, cabines de flux laminar, cabines de seguretat biològica i vitrina d'aspiració per radioisòtops per Serveis Generals i Infraestructures de la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (VHIR).

Contractació dels serveis d'assessorament en matèria d'acreditacions, (Instituto de Investigación Sanitaria Acreditado) de la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (VHIR).

Supply of food destined to the project "OPERATIVE RESEARCH AGAINST CHRONIC CHILD MALNUTRITION IN ANGOLA" (PROJECT CRESCER)-FED/2020/418-106 de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).

The supply of nutritional supplements for the project "Investigación operativa contra la desnutrición infantil crónica en Angola" (Proyecto CRESCER)-FED/2020/418-106 de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (Fundació VHIR).

Contracte de servei de neteja de les Diferents àrees que conforma la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (l'Edifici Mediterrània, Edifici Collserola, Mòdul VHIR, i plantes 12, 13 i 14 de l'Hospital de la Dona) a adjudicar mitjançant procediment obert.

Servei de muntatge, desmuntatge, transport i manteniment relatiu a l’exposició itinerant “L’altra mirada de la recerca" per a la Unitat de Comunicació de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR)

Servei per a la realització de campanyes de captació de fons per l'any 2023 (face - to - face), i destinat a la Unitat de Mecenatge de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).

Contractació d'un proveïdor per als serveis de tutoria i seguiment del Curs online ‘Farmacos y Enfermedad Renal’ organitzat pel servei de Farmacia de l'Hospital Universitari Vall Hebron.

Servei de validació de funcionament, subministrament i substitució de filtres de les vitrines d'aspiració de gasos, cabines de flux laminar, cabines de seguretat biològica i vitrina d'aspiració per radioisòtops per Serveis Generals i Infraestructures de la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (VHIR).

Más información

Las empresas interesadas pueden recabar información adicional en la siguiente dirección electrónica: mireia.casamajor@vhir.org / contratacio.publica@vhir.org

También puede consultar la información en la Plataforma de Serveis de Contractació Pública. Generalitat de Catalunya