Pasar al contenido principal

José Placer Santos

Sóc metge adjunt del Servei d'Urologia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron des de 2008.   Desenvolupo la meva activitat en el camp de la hiperplàsia benigna de pròstata i el trasplantament renal.

Instituciones de las que forman parte

Vall Hebron Institut de Recerca
Médico
Urología
Hospital General
Sóc llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Cantàbria des de 1997. El 2004 vaig finalitzar la residència d'Urologia a l'Hospital Universitari del Mar, de Barcelona. Des de 2008 treball com a especialista en urologia a l'Hospital Universitari Vall d’Hebron. Des de 2005 sóc doctor en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona.La meva labor assistencial està centrada en el tractament de la hiperplàsia benigna de pròstata. Estic especialitzat en el tractament quirúrgic de la malaltia i en particular, en la enucleació de l'adenoma prostàtic mitjançant el làser d'holmi (HoLEP). A més formo part de l'equip de trasplantament renal de l'hospital.He estat autor o coautor de desenes d'articles científics publicats en revistes internacionals indexades. He participat en nombrosos congressos, cursos i jornades com a ponent, conferenciant o professor convidat. He rebut el premi al millor treball científic de la secció d'hiperplàsia de pròstata en el 29è Congrés de l'Associació Europea d'Urologia en 2014 (Estocolm) i en el Congrés Anual de l'Associació Americana d'Urologia en 2015 (Nova Orleans). He estat director dels cursos d'ensinistrament de Cirurgia prostàtica de la HBP de l'Associació Espanyola d'Urologia (2011-2019).

Líneas de investigación

Lasers in benign prostatic hyperplasia (Clinical research)

The development of the HOLEP (Holmium Laser Enucleation of the Prostate) technique and its outcome is the main objective of this line. We are presently testing different lasers in order to increase the efficacy of the technique.

IP: José Placer Santos

Proyectos

Perfiles proteómicos de biomarcadores en orina post-masaje prostático como predictor del riesgo y agresividad del cáncer de próstata

IP: Joan Morote Robles
Colaboradores: José Placer Santos, Jacques Planas Morin
Entidad financiadora: Instituto de Salud Carlos III
Financiación: 108900
Referencia: PI11/02486
Duración: 01/01/2012 - 31/12/2014

Identificación de moléculas responsables de metástasis óseas en un modelo de ratones SCID humanizados

IP: -
Colaboradores: José Placer Santos, Roberto Vélez Villa, Marina Rigau Resina
Entidad financiadora: Instituto de Salud Carlos III
Financiación: 96800
Referencia: PI09/00496
Duración: 01/01/2010 - 31/12/2012

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus es un parque de referencia mundial donde la asistencia, la investigación, la docencia y la innovación se dan la mano.