Pasar al contenido principal

Judit Riera Arnau

Sóc metgessa especialitzada en Farmacologia Clínica, i em vaig incorporar com a adjunta rere finalitzar la formació de resident el passat maig de 2020. Les meves tasques es focalitzen en la farmacovigilància, els estudis farmacoepidemiològics i la docència. Així mateix em trobo en el transcurs dels meus estudis de doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

Instituciones de las que forman parte

Investigador predoctoral
Farmacología Clínica
Vall Hebron Institut de Recerca
Médico
Farmacología Clínica
Serveis transversals
L’any 2015 em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la UAB, i el 2020 vaig finalitzar la residència en Farmacologia Clínica a l’Hospital Vall d’Hebron (2016-2020). Durant aquesta etapa, vaig iniciar els meus estudis de Doctorat en Farmacologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (2019) i vaig formar part de la Comissió Nacional de Farmacologia com a vocal de residents (2018-2020). 
Poc després d’acabar la meva formació com a especialista, em vaig incorporar al Servei de Farmacologia Clínica com a metgessa adjunta (2020), desenvolupant tasques relacionades principalment amb la farmacovigilància i la farmacoepidemiologia, però també atenc consultes dels professionals de l’hospital i faig suport a la recerca. 
Sóc co-investigadora d’alguns projectes observacionals internacionals sobre ús de medicaments de l’Agència Europea de Medicaments (EMA, per les seves sigles en anglès) través del PE-PV Consortium (Pharmacoepidemiology and Pharmacovigilance Consortium), dirigit per la Universitat d’Utrecht.
En el marc de l’hospital, també participo en la Comissió de Transformació Digital i en el Grupo de Treball número 8 del VH-Task Force (Farmacologia Clínica) per fer recerca sobre la COVID-19.
Actualment, també formo part i participo activament als congressos de de la Sociedad Española de Farmacología Clínica (SEFC), la European Association of Clinical Pharmacology and Therapeutics (EACPT) i de la International Society for Pharmacoepidemiology (ICPE).
Així mateix, també estic implicada en la formació d’estudiants universitaris i de residents.

Profesionales relacionados

Lourdes Vendrell Bosch

Lourdes Vendrell Bosch

Investigador predoctoral
Farmacología Clínica
Leer más
Ángeles Mesas Idáñez

Ángeles Mesas Idáñez

Farmacología Clínica
Leer más
Elena Guillen Benitez

Elena Guillen Benitez

Técnico de investigación
Farmacología Clínica
Leer más
Xavier Vidal Guitart

Xavier Vidal Guitart

Administración y gerencia
Farmacología Clínica
Leer más

Subscriu-te als nostres butlletíns i forma part de la vida del Campus

Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus es un parque de referencia mundial donde la asistencia, la investigación, la docencia y la innovación se dan la mano.