Pasar al contenido principal
23/05/2024 - 15:00

Vall d'Hebron Talks 'ITS, què és important saber'

Etiqueta Vall d'Hebron Talks

Ponent : Dra. Maider Arando, especialista en medicina interna / infeccioses. Facultativa especialista a la Unitat d'ITS Vall d'Hebron-Drassanes des de l'any 2008. Doctora per la universitat de la UAB el 2019, la tesi va ser sobre sífilis.

Resum: explicació sobre les ITS exsudatives (gonorrea i clamídia sobretot en diferents localitzacions) i les ITS ulceratives (VHS i sífilis). Manifestacions clíniques, diagnòstic i tractament de les mateixes. Importància del diagnòstic i tractament precoç.

Moderadors:
- Dr. Adrià Curran. És llicenciat i doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. És especialista en Medicina Interna i adjunt del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on treballa a la unitat de VIH-ITS i és el coordinador de la Unitat de Cribratge de Displàsia Anal.

- Silvina Magnani. Psicòloga i Terapeuta Gestalt (Insititut Gestalt, Barcelona). Unitat de VIH/ITS del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i de recerca a través del VHIR (Vall d'Hebron Institut de Recerca).

- Juanse Hernández. És llicenciat en Filologia Clàssica. Coordinador i editor científic senyor de l'entitat comunitària Grup de Treball sobre Tractaments del VIH (gTt-VIH) des de l'any 1997. La seva activitat laboral se centra en la promoció de l'autocura de la salut i el benestar de les persones amb el VIH a través d'intervencions dirigides a la capacitació i apoderament en salut dels pacients.

Per assistir-hi per Zoom, inscriu-te aquí:

https://gencat.zoom.us/webinar/register/WN_98dnhuEzRMGav1Njb6r0zw