Pasar al contenido principal

Cristina Dopazo Taboada

Soc cirurgià general especialitzat en l’àrea de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantament Hepàtic, amb participació activa en trasplantaments hepàtics pediàtrics i de donant viu. El meu interès personal no només se centra en l’activitat quirúrgica sinó també en la docència, la formació dels residents i la investigació, amb assajos clínics, articles i comunicacions en congressos nacionals i internacionals.

Instituciones de las que forman parte

Vall Hebron Institut de Recerca
Médico
Cirugía Hepatobiliopancreática y Trasplantes
Hospital General
Cristina Dopazo Taboada
El 2007 em vaig especialitzar en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, després de 5 anys de formació com a resident a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Aquell mateix any vaig obtenir el doctorat per la UAB amb la presentació de la tesi “Factors de risc de morbimortalitat tardana en trasplantament hepàtic”. Des d’aleshores, la meva activitat quirúrgica ha estat vinculada al Servei de Cirurgia Hepatobioliopancreàtica i Trasplantament.
Pel que fa a la meva formació, destaca l’obtenció el 2011 del diploma interuniversitari “Hepatic-Pancreatic and Biliary Cancers: Onco-Surgical Strategies” per l’Hospital Paul Brousse-Université Paris XI i el European Board of Surgery Qualification in Transplatation Surgery. Diverses estades a l’estranger (Children’s Hospital in Transplantation Surgery el 2007; Queen Elizabeth Hospital de Birmingham el 2009; i Toronto General Hospital el 2017) m’han permès ampliar la meva formació i millorar aspectes tècnics tant de cirurgia hepàtica com pancreàtica.
Des del punt de vista de l’activitat docent, soc professora associada de la UAB, tutora de residents de cirurgia general i formo part del Eduction and Training Committee de la European Society Surgical Oncology.

Proyectos

Aplicabilidad del Trasplante Hepático en el Colangiocarcinoma Perihiliar Irresecable. Potenciales biomarcadores pronósticos. Estudio multicéntrico

IP: Cristina Dopazo Taboada
Colaboradores: -
Entidad financiadora: Asociación Española de Cirujanos
Financiación: 10000
Referencia: AEC/PROJECTES/2020/DOPAZO
Duración: 12/11/2020 - 11/11/2022

APLICABILIDAD DEL TRASPLANTE HEPÁTICO EN EL COLANGIOCARCINOMA PERIHILIAR IRRESECABLE. ESTUDIO PROSPECTIVO MULTICÉNTRICO

IP: Cristina Dopazo Taboada
Colaboradores: -
Entidad financiadora:
Financiación:
Referencia: PR(AG)223/2019
Duración: -

Cambios dinámicos en la respuesta inmunitaria específica de VHC durante y después del tratamiento con DAAs para desentrañar nuevos enfoques para el desarrollo de vacunas profilácticas.

IP: Juan Ignacio Esteban Mur
Colaboradores: Lluís Viladomiu Catà, Silvia Sauleda Oliveras, Jordi Llaneras Artigues, Marta Bes Maijo, Cristina Dopazo Taboada, Angie Rico Blazquez
Entidad financiadora: Instituto de Salud Carlos III
Financiación: 159720
Referencia: PI19/00533
Duración: 01/01/2020 - 31/12/2022

DREAM: Diffusion-Weighted Magnetic REsonance Imaging Assessment of Liver Metastasis to Improve Surgical Planning.

IP: Cristina Dopazo Taboada
Colaboradores: -
Entidad financiadora:
Financiación:
Referencia: PR(AG)248/2019
Duración: -

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus es un parque de referencia mundial donde la asistencia, la investigación, la docencia y la innovación se dan la mano.