Vés al contingut

Per a que els infants i adolescents d'avui puguin esdevenir adults referents del demà

El Hub de Recerca Pediàtrica permetrà promocionar la recerca en pediatria i adolescència, visibilitzant l'expertesa del centre i agrupant esforços i capacitats per escometre iniciatives de canvis globals de cara a assolir els objectius consensuats per tota la comunitat de professionals que participen de la recerca en pediatria i adolescència al Campus Vall d’Hebron.

 

logo Hub recerca pediàtrica

El Hub en xifres

30
30
Del total de grups del VHIR, participen en recerca pediàtrica
5
5
Grups de recerca exclusivament pediàtrics
26
26
IPs exclusivament pediàtrics
353
353
Publicacions
3.025
3K
Factor d'Impacte (total)
8
8
Factor d'Impacte (mitjana)
58
58
% publicacions Q1
167
167
Assaigs clínics pediàtrics actius
71
71
Projectes competitius pediàtrics actius
tecniques-micro-lab-53
De la recerca a l'assistència

Missió: Promovem, desenvolupem i transferim la recerca pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. A través de l’excel·lència de la nostra recerca, millorem la salut i la qualitat de vida dels infants i els adolescents.

Visió: Volem que la recerca pediàtrica de Vall d’Hebron esdevingui un referent global, creant un impacte en la salut i qualitat de vida dels pacients pediàtrics i la societat.

Línies estratègiques

Assaigs Clínics
Assaigs clínics pediàtrics

Com a líders en recerca, al Vall d'Hebron Institut de Recerca realitzem diversos assaigs clínics en infants i adolescents. En aquesta llista podràs consultar els assaigs pediàtrics en els quals estem treballant, així com la fase en la qual es troben i si hi ha reclutament actiu. 

Consulta els assaigs

Organigrama

Actualitat

Notícies relacionades

Un estudi liderat conjuntament pel Hospital Clínic de Barcelona i el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) confirma l'eficàcia del cribratge neonatal en la reducció de la morbiditat en infants amb anèmia malaltia de cèl·lules falciformes (MCF).

Aquest nomenament és un reconeixement internacional a la recerca en immunodeficiències del VHIR

Durant el debat s’han intercanviat experiències entre donants i investigadors on es demostra l’impacte de la col·laboració de la ciutadania per fer avançar la ciència.

Vols col·laborar amb nosaltres?

Amb la teva ajuda podrem augmentar el coneixement de les diferents parologies que afecten a infants i adolescents, millorar el diagnòstic i descobrir noves aproximacions terapèutiques que tinguin un impacte en la qualitat de vida dels pacients i les seves famílies.

Més informació